Victoria’s Secret 2016: Noseča Irina Shayk ukradla šov

gettyimages-626926870

Včeraj je v Parizu potekal največji modni spektakel – Victoria’s Secret Show, ki je postregel s kar nekaj presenečenji. Modna revija je bila posebna že zato, ker je prvič v zgodovini potekala v Parizu, po pisti pa se je sprehodilo kar nekaj novih obrazov. Debitantka v angelski družini je bila tudi Bella Hadid, ki zaradi svojega sprehoda po angelski pisti že polni stopnice medijev. Razlog se seveda ne skriva v popolnem teleščku, oblečenem v spektakularno perilo, pač pa v njenem ljubezenskem življenju. Poleg Bruna Marsa in Lady Gaga je spektakel s svojim glasbenim vložkom popestril tudi The Weeknd, sedaj že bivši fant dolgonoge Belle. Srečanje nekdanjega parčka na pisti je bilo dih jemajoče, kot da bi se za trenutek ustavil čas, in zdi se, da bi si najraje skočila v objem … če le v njiju ne bile usmerjene kamere vseh svetovnih medijev.

Med Bello in The Weekndom še vedno tli ljubezen?

Med Bello in The Weekndom še vedno tli ljubezen?

Za drugi skorajšnji izpad čeljusti pa je poskrbela Irina Shayk, saj se je – povsem nepričakovano – po modni pisti sprehodila v že drugem tromesečju nosečnosti in s tem svetu sporočila, da z igralcem Bradleyjem Cooperjem, s katerim sta par od začetka leta 2015, pričakujeta prvega otroka. Čestitke!

Iryna Shayk si bo Victoria's Secret Show 2016 zapomnila za vse življenje!

Irina Shayk si bo Victoria’s Secret Show 2016 zapomnila za vse življenje!

A ne le Bella in Irina, Victoria’s Secret Show 2016 si bo za vedno zapomnila tudi Jasmine Tookes, ki ji je letos pripadla čast in se je po modni pisti sprehodila v 3 milijona dolarjev vrednem Fantasy modrčku, izdalenem iz zlata, smaragdov in diamantov. Sicer so na pisti izstopale tudi veteranske Victoria’s Secret družine Lily Aldridge, Adriana Lima in Alessandra Ambrosio, veliko pozornosti pa sta bili deležni tudi “it” dekleti trenutka – Gidi Hadid in Kendall Jenner.

Jasmine Tookes v Fantasy modrčku

Jasmine Tookes v Fantasy modrčku

Vse izhode sinočnjega spektakla si lahko pogledate v spodnji galeriji:

[sliderpro id=”822″]

Foto: Getty Images

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si