Victory in priljubljeni slovenski komiki zabavali odvetnike, politike ter gospodarstvenike

Odvetniška družba Krapenc in odvetniki te dni slavi 20. obletnico svojega delovanja

V družbi poslovnih partnerjev, med katerimi je bilo veliko znanih obrazov s političnega in gospodarskega parketa, so ponosno zakorakali v tretjo dekado uspešnega dela.

 

Miki Vlahovič – skupina Victory v družbi Zmag Jelinčiča in prijateljev

V prijetnem in sproščenem vzdušju Gostilne Čad v Ljubljani, je ustanovitelj pisarne odvetnik mag. Primož Krapenc v družbi svoje družine, sodelavcev, poslovnih partnerjev in vseh tistih, ki so mu pomagali na njegovi poklicni poti, svečano obeležil 20 let obstoja ene bolj priznanih ljubljanskih odvetniških družb. Več kot 200 izbranih gostov, med katerimi ni manjkalo znanih obrazov, je nagovoril priljubleni imitator in komik Tilna Artača, zbrane pa je s svojim nagovorom navdušil tudi ustanovitelj družbe mag. Primož Krapenc, ki sta se mu pridružila komika Jure Godler in Sašo Hribar. Poleg smeha legendarnih slovenskih komikov je zbrano družbo do jutranjih ur zabavala glasbena skupina Victory.

Politik Zmago Jelinčic in Primož Krapenc

Zgodba Odvetniške družbe Krapenc in odvetniki se je začela pisati 1. januarja leta 2000 v prostorih v središču Ljubljane. Že od zgodnjih začetkov so strokovnjaki zastopali praktično vsa pravna področja, pri čemer pa so bili najbolj odmevni uspehi doseženi na področju zavarovalniškega in odškodninskega prava. Odvetniška pisarna Krapenc in odvetniki svojo strokovnost in jasno začrtano pot, na kateri so na prvem mestu profesionalna in učinkovita storitev ter zaupanje in zadovoljstvo, svojim strankam in poslovnim partnerjem izkazuje že 20 let. Družba trenutno poleg ustanovitelja mag. Primoža Krapenca šteje 8 izkušenih strokovnjakov, ki pokrivajo različna področja delovanja, vse od  civilnega prava s poudarkom na odškodninsko-zavarovalniškem področju, do družinskega, gospodarskega ter delovnega prava.

Modna blogerka Pika Zrim v družbi moža

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si