Videz pomlajene kože je poleti lažje doseči, vendar kako?

Do čudovite in pomlajene kože v trenutku

NIVEA poletni hit lanskega leta se vrača v še bolj privlačni različici. Inovativna negovalna blazinica NIVEA Q10 plus 3 v 1 hitro in preprosto poskrbi za sijoč, naraven ten, vlaži kožo do 24 ur in s formulo Q10 plus vidno zmanjša gube.

 

 

Enakomerna sijoča polt

Želite imeti sijočo polt? Vendar brez zahtevnega ličenja! Z novo NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalno blazinico je to povsem enostavno. Inovativna, mehka negovalna blazinica z izjemno lahko, obarvano nego 3 v 1 takoj poskrbi za enakomerno polt, svež sijaj, prijetno mehko, gladko kožo in dolgotrajen občutek negovanosti. Svilnata formula združuje koencim Q10 in kreatin, vidno zmanjša gube in z redno uporabo preprečuje prezgodnje staranje kože.

 

Svež videz vedno in povsod

NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalna blazinica v svoji formuli združuje fine, rahlo prekrivne pigmente in aktivne sestavine, ki so tudi naravno prisotne v koži. NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalno blazinico lahko uporabite namesto dnevne kreme ali po nanosu kreme, da koži podarite naraven končni videz. Idealna je tudi za osvežitev polti, kadar ste na poti. Priročna majhna embalaža z vgrajenim ogledalom se prilega v vsako torbico. Zdaj lahko svojo polt osvežite v vsakem trenutku in hkrati negujete svojo kožo.

 

 

Preprostejše za uporabo kot vsako ličilo

S to inovativno negovalno blazinico lahko izjemno enostavno in hitro dosežete enakomeren nanos: blazinico izdelka rahlo pritisnite na gobico, prepojeno z negovalno, nežno obarvano tekočino. Blazinica vpije malo obarvane vlažilne nege. Nato z blazinico nežno tapkajte po koži obraza in obarvano negovalno tekočino razmažite z rahlimi potegi. Fini barvni pigmenti se takoj zlijejo s kožo in ji v nekaj sekundah podarijo bolj svež in enakomernejši videz. Za močnejše prekrivanje lahko nanos dvakrat do trikrat ponovite – brez učinka maske. Tako lahko prekrijete tudi posamezne problematične predele brez uporabe korektorja.

 

Dva odtenka za nežno prekrivanje

Inovativna formula s kreatinom in koencimom Q10 kožo oskrbi s 24-urno vlago in preprečuje prezgodnje staranje kože. Z redno uporabo se drobne linije vidno zmanjšajo, koža pa je videti bolj gladka. NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalna blazinica je na voljo v dveh odtenkih za nežno prekrivanje, in sicer v srednje svetlem in temnejšem odtenku.

Okvirna maloprodajna cena za NIVEA Q10 plus 3 v 1 negovalno blazinico za 15 g: 17,59 evra.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si