Viva’s Leather Goods predstavlja nove modele torb

Vivas-image-60681
Viva’s Leather Goods je blagovna znamka kakovostnih usnjenih torb, ki se je na trgu pojavila lansko leto in do danes že močno okrepila ponudbo v spletni trgovini.  Zgodba se je začela z dvema klasikama, Tote in Bucket torbo, namenjeno vsakodnevnemu ležernemu stilu. Nato sta se pridružila še manjši clutch in praktična crossbody torbica, ki se je izkazala za pravi hit. Ravno prav je velika, da lahko vanjo spravimo vse, kar potrebujemo, a ne prevelika, da bi nas pretirano obremenjevala. Nad tem modelom so navdušene tudi modne blogerke, Ajda Sitar nosi črno, Anela Šabanagič pa bež različico.

Najpomembneje pri izdelkih Viva”s Leather Goods je, da so torbice narejene ročno in v Sloveniji, šivilje, ki jih izdelujejo, pa za svoje delo prejmejo korektno in pošteno plačilo. Pri izdelavi torb uporabljajo le najbolj kakovostno pravo usnje, glavnina izdelkov pa je narejenih iz vegetabilno strojenega usnja – gre za povsem naravno obdelavo kož z lesnimi tanini.

To pomlad je spletna trgovina zaživela tudi v novi luči, prenovljeno stran pa so obogatili tudi novi izdelki: nahrbtnik,  ki so ga stranke v ponudbi zelo pogrešale, ovitek za računalnik in mini pouch. Vsi izdelki pod imenom Viva’s Leather Goods so namenjeni aktivnim posameznicam, ki dihajo z modo in vedo, kaj hočejo. Lookbook celotne ponudbe znamke, za katero stoji Živa Javeršek, si lahko pogledate v nadaljevanju:

Vivas-image-62451 Vivas-image-61611Vivas-image-63981Vivas-image-65331 Vivas-image-64621Vivas-image-65771Vivas-image-68141 Vivas-image-67761 Vivas-image-66471

Foto: Katarina Veselič

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si