Viva’s nas navdušuje že 6 let

Viva’s, znamka kakovostnih, minimalističnih, trajnostnih usnjenih torbic, izdelanih v Sloveniji, letos praznuje šesto obletnico.

Živa Javeršek, oblikovalka blagovne znamke, je ob tem povedala: »Z leti se razvijamo, izboljšujemo, stremimo k vedno bolj trajnostnim materialom, naša vizija pa ostaja enaka: ustvarjati kakovostne, minimalistične torbe, ki jih ženske lahko nosijo leto za letom. To lahko dosežemo le s kakovostnimi, obstojnimi, naravnimi materiali in večno modo – modeli, ki niso ustarjeni po hitrih trendih, ampak so videti odlično in modno kadarkoli. Ob 6. obletnici smo znamko Viva’s nadgradili z nekaj novimi modeli ter tudi z novo vizualno podobo

Večja novost pri Viva’s je letos torba za mamice novorojenčkov, ki si želijo kljub novi vlogi ohraniti eleganten, ženstven stil. Torba je nastala v sodelovanju z novo mamico – Karmen Žirovnik in je prav tako zasnovana trajnostno – sestavljena je iz dveh delov, že obstoječe Viva’s velike poslovne torbe, v katero se za obdobje odraščajočega malčka vstavi torba z mnogimi žepi, ki mamicam omogoča, da vanjo organizirano pospravijo vse potrebščine za novorojenčka. Ko torbe za pleničke enkrat več ne potrebujejo, pa lahko osnovni zunanji del še vedno uporabljajo kot poslovno torbo.

Ob 6. obletnici Viva’s tudi na spletu nastopa v novi podobi, za katero so poskrbeli v kreativni agenciji raw. Osnovna nit kreativne ideje temelji na trajnostnem pristopu, kar se sklada s samo filozofijo znamke Viva’s. Glavno vodilo je bilo predstavitev torbice kot del odgovorne mode in način življenja, ki je dosegljiv vsakomur.

Za prihodnost znamka Viva’s načrtuje ostati zvesta svoji viziji in ustvarjati kakovostne kose, ki v uporabi ostanejo leta in leta, izdelava Viva’s torb pa bo ostala v Sloveniji.

 

Viva’s, GRAZIA ti želi vse najboljše!

Fotografije: agencija raw, model: Nika Koncilja, stajling: Mila Vert

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si