Vojaški vzorec odet v paleto barv

Crocs z novo Bubble Block linijo nadgrajuje tradicionalen vojaški vzorec.

Pozabite na to, kar veste o klasičnih vojaških vzorcih, barvah in stilu. Novi Crocs vzorec želi biti opazen! Crocs Bubble Block linija razvija novo perspektivo okoli vojaških vzorcev in jim dodaja svež pristop. Vzorec je našel navdih v uličnem stilu, ki opevajo svetle barve in kontrastne tone. Njihovega mladostniškega vzdušja pa ne more prikriti nič. S tako univerzalno obutvijo boste vedno izstopali iz množice, ne glede na to, kje boste.

Vojaški vzorec je eden izmed trendov, ki ostaja z nami vsako leto in se skozi sezone le nadgrajuje. V smer izboljšav že ustaljenega trenda se je podal Crocs s svojo novo Bubble block linijo, navdihnjeno z uličnim pridihom. Z njo želi pritegniti raziskovalce, avanturiste, športnike in posameznike, ki jih zanimajo moda, stil in dobro počutje. Obutev je odeta v paleto barv življenja, s čimer povzdigne tradicionalno omejen vojaški vzorec, prepoznan le v odtenkih črne, rjave in zelene barve. Univerzalnost obutve se lepo poda k vašemu vsakdanjemu stilu, lahko bi celo rekli, da ga le še bolj popestri. Linija je zelo prilagodljiva, zato jih lahko kombinirate z vsakim modnim kosom. Crocs stremi k temu, da ponuja lahko ikonično obutev, namenjeno vsakemu posamezniku. Udobna obutev je popolnoma vsestranska in varna, primerna za vsako dogodivščino. Želi, da bi se čisto vsak dobro počutil v svoji koži, obutev pa doda le še piko na i vaši razigranosti.

PERSONALIZACIJA PO VAŠI MERI

Vsak čevelj ima na voljo tudi prostorčke, kamor lahko vstavite izbrane Jibbitz priponke. Na ta način si lahko popolnoma personalizirate svojo obutev in jo naredite še bolj izjemno. Čar tega je tudi ta, da nihče ne bo imel enake obutve kot vi. GRAZIA nasvet: prepustite se svoji domišljiji in kombinirajte priponke kakor ste si jih že od nekdaj želeli!  

Nova kolekcija Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si