Vonj ljubezni


Valentinovo nas vsako leto opomni na najlepše in iskreno čustvo – občutek ljubezni. Čeprav ljubezni ni mogoče prav zares razumeti, jo lahko v celoti občutimo in zaužijemo. 14. februarja lahko tako svoji izbranki ali izbrancu podarite nekaj, kar vajinemu razmerju doda novo dimenzijo. Dimenzijo čutnih vonjav.

Ženskost.

30 ml, 25,50 €


Ženska dišava s.Oliver FOR HER očara s svojo elegantno rožnato dišavno kreacijo, ki izžareva žensko čutnost skozi cvetlično srčno noto s turško vrtnico, rahlo aromatično potoniko in nežno magnolijo. V uvodu dišave za osvežitev poskrbijo rdeči poper, živahna bergamotka in eksotični duh ličija. Ženska domišljija kompozicije žametno izzveni v pudrasto balzamični postelji iz perunike, mošusa in ambre.

 

 

 

 

 

Suverenost.

50 ml, 30,95 €


Dišava s.Oliver FOR HIM deluje plemenito in suvereno. Note črnega čaja, hrustljavo svežega jabolka ter začinjene arome rdečega popra dinamično odpirajo to vonjavo. Sledi elegantno moška kompozicija iz rožmarina, pelargonije in cvetlično zelenih listov vijolice. Posebna dišava doseže vrhunec v ekskluzivni osnovni noti iz semen tonke, mahu in mošusa.

 

 

 

 

 

Lahkotnost.

s.Oliver SO PURE Women Eau de Parfum, 30 ml, 22,75 €; s.Oliver SO PURE Men Eau de Toilette, 50ml, 26,75 €

Nežno, čisto, pristno in preprosto prijetno – tako diši s.Oliver SO PURE. Vonja zanjo in zanj, ki zajemata življenjski slog Skandinavcev, sta zahvaljujoč prijetnemu in laskavemu vonju popolna spremljevalca za vsakdan. Oddajata lahkotnost in se osredotočata na najpomembnejše: dobro počutje v lastni koži in uživanje čistega življenja. Novi vonji s.Oliver SO PURE vam pomagajo poudariti lastno osebnost. Čisto v življenjskem slogu Hygge, saj zavedanje tistega, kar je pomembno, varnost in družabnost prispevajo k osebni sreči.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si