Vplivnice narekujejo tople trende v ara gležnarjih!

Arina jesensko-zimska kolekcija je letos postregla s pestro izbiro čevljev, vse od usnjenih gležnarjev z debelim podplatom, visokih superg z zadrgo, do škornjev s toplo volneno podlogo.

Za čevlje iz arine nove kolekcije sta se odločile tudi vplivnici Hajdi J. Korošec in Ana Žontar in se z njimi pripravile na nizke temperature. Ob tem sta poudarili, da sta kvaliteta in udobje največja faktorja, ko se odločata za nakup obutve, a seveda mora biti tudi njihov izgled trendi ter mora ustrezati njunem stilu.

Preverite, kako sta skombinirali enak par gležnjev na popolnoma drugačen način:

Hajdi J. Korošec – sproščen videz za vsak dan

Hajdi se je odločila za povsem sproščen videz in oblekla pulover ter kavbojke, celoten stajling pa je popestrila še s pasom. Čevlji so odlično dopolnili celoten videz, ki je primeren za vsakodnevne opravke.

Ana Žontar – eleganten videz za posebne priložnosti

Ana je čevlje kombinirala z belim plaščem, ki je v letošnji sezoni še posebej popularen. Odločila se je tudi za rjavo torbico, ki se je ujemala z barvo čevljev in tako ustvarila popolno jesensko kombinacijo za posebne priložnosti. Za sprehod z dragim ali večerjo s prijateljicami – arina obutev je vsestranska!

Še večjo ponudbo arinih čevljev pa si poglejte v katalogu jesen/zima 2021.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si