Vredno vaše pozornosti: Nova linija naravnih negovalnih izdelkov

1Collistar je v leto 2017  vstopil z revolucionarnim konceptom ročno izdelane kozmetike. Collistar Research je ustvaril nekaj, česar še ni videl nihče in kar je dodaten dokaz neverjetne vitalnosti laboratorijev tega italijanskega kozmetičnega podjetja, ki je v svet izvozilo svoj inovativen, čuten in brezkompromisen pristop k lepoti. Je prav tako točka prihoda kot točka odhoda ter orodje za raziskovanje območja, ki postaja čedalje bolj popularno: naravna kozmetika. Toda to raziskovanje poteka na popolnoma drugačen način in na naravno kozmetiko gleda iz drugega zornega kota, kar je še posebej značilno za podjetje, ki je lepotne trende vedno interpretiralo na svoj edinstven, nekonvencionalen način.

Inovativna, visokotehnološka naravna kozmetična linija
Linijo Collistar Natura, ki je negovalni program za kožo in idealna rešitev za vse starosti in tipe kož, sestavljajo štiri različne sestavine, z dobro znanimi negovalnimi lastnostmi, ki so sestavljene iz 95% naravnih sestavin. Biti – in kar je najpomembnejše – ostati vodilni dejavnik na svojem tržišču je svojevrsten poziv k predanosti, konsistenci in zmožnosti predvidevanja. Collistar je vodilno kozmetično podjetje zadnjih 13 let, ki progresivno presega prodajne rekorde. Njegovo poslanstvo? Izdelovati najkvalitetnejše, učinkovite izdelke. Prednosti podjetja Collistar so napredne dermatološke in kozmetičnih raziskave, sami izdelki pa so podvrženi najbolj strogim preverjanjem kvalitete, njihove formule in način embalaže pa sta inovativna. Dragocene naravne aktivne sestavine, prisotne v tej novi negovalni liniji, te naštete ideale poskušajo odsevati na prav vse načine.
Ob uporabi v visoko tehnoloških kozmetičnih formulah aktivne sestavine ne vsebujejo silikonov, mineralnih olj in njihovih derivatov, SLES-a ali SLS-ja in so testirane na prisotnost niklja, prav tako pa zagotavljajo energijo, ki je potrebna za regeneracijo in utrditev kože ter za pomiritev kožne razdraženosti in pordelosti.

collistar_natura_1

Linija proizvodov Natura je del projekta Ti Amo Italia, ki združuje naravne zaklade Italije in razlaga njihovo posebnost. Univerza v Sieni v tem primeru aktivno sodeluje pri oblikovanju in raziskovanju lastnosti Stevie, sestavine, ki jo vsebujejo vsi štirje izdelki linije: transforming krema, dvofazna micelarna voda, hranljivo olje in negovalna krema. Poleg Stevie, ki se bori proti prostim radikalom, je vlažilna, pomirjujoča in povečuje posebno delovanje vsakega izdelka, s katerim jo uporabljamo, v izdelkih najdemo še aktivne sestavine ličija, papaje, avokada in kvinoje.

Collistar Banner750x750 - DogodekMaxi 080317

Ker je linija Collistar Natura tako posebna in ponuja več načinov negovanja kože, so se pri Collistarju odločili za brezplačne promocijske mini nege obraza s Collistar Natura izdelki. Mini nege COLLISTAR Natura s svetovanjem bodo potekale na spodnjih prodajnih mestih v terminih:

Beautique Celje: 8.3. pop (15.00-21.00)
Modna hiša Maribor: 16.3. dop (9.00-15.00)
Beautique Šiška: 24.3. pop (15.00-21.00)
Beautique Domžale: 25.3. pop (15.00-21.00)
Beautique Kranj: 29.3. dop (9.00-15.00)

Obvezno je predhodno naročilo na samem prodajnem mestu (lahko seveda po telefonu).

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si