Vrnitev v življenje – britanska komedija je nova serija na Pickbox NOW

Vrnitev v življenje (2019) je nova britanska komedija, ki obravnava izpust iz zapora in poskus novega začetka.

Scenarij za to duhovito, inteligentno, zabavno in malce črno humoristično serijo je napisala genialna Daisy Haggard (Episodes, Uncle) v sodelovanju z nagrajeno pisateljico Lauro Solon. Daisy Haggard igra tudi glavno junakinjo Miri. To je zgodba o čustveno prizadeti ženski v tridesetih in o njenem iskanju odrešitve.

 

Back to Life

 

Izpuščena iz zapora, obsojena na življenje v majhnem mestu

Haggardova igra Miri, ki so jo ravno izpustili iz zapora, v katerem je preživela 18 let za hud zločin. Miri je namreč pred 18 leti ubila svojo najboljšo prijateljico. Čeprav so jo obsodili za hud zločin, Miri še vedno uspe izzvati sočutje in simpatije pri gledalcih.

Zdaj, v poznih tridesetih, brez službe in brez prijateljev, nima druge izbire, kot da se preseli nazaj k staršem. Miri si obupno želi živeti naprej in pozabiti preteklost, toda v majhnem mestu, kjer je njen zločin najbolj dramatičen dogodek, kar se jih je zgodilo, je vprašanje, ali ji bodo to dovolili.

 

Nenavadna premisa za komedijo

Vrnitev v življenje temelji na neobičajni premisi za komedijo. Tak tip serije bi lahko bil drama. Posebej zato, ker scenaristki resnično želita proučiti duševno stanje glavne junakinje, kar obogati to komedijo. Odkar se je vrnila domov, ima Miri dva obraza. S starši se vede, kot da je še vedno najstnica in v njeni sobi še vedno visijo Bowiejevi posterji. Z zunanjim svetom Miri komunicira skozi masko, ki skriva njeno ranljivost. Vseeno je Miri junakinja, ki ne bo nikogar pustila ravnodušnega in vas bo takoj osvojila.

Odlično novo britansko komedijo Vrnitev v življenje si takoj oglejte na Pickbox NOW!

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si