Vroče: Zunaj je napovednik za Petdeset odtenkov teme

christian-grey-in-anastasia-steele

Z današnjim dnem se začenja novo poglavje svetovnega fenomena, ki je že v polni pripravljenosti, da gledalce po vsem svetu ponovno zasvoji, si jih prisvoji ter se jim vtisne globoko v spomin. Govorimo seveda o nadaljevanju lanskoletne senzacije Petdeset odtenkov sive, ki to pot obljublja nekaj za odtenek temnejšega. Prvi napovednik romantične drame PETDESET ODTENKOV TEME, ki je ravnokar uzrl luč sveta, namreč razkriva, da ljubimca Christian Grey in Anastasia Steele ne bosta prav dolgo zdržala drug brez drugega. Njuno strastno razmerje bo tokrat potekalo po povsem novih pravilih, ogrožale pa ga bodo temačne sence iz preteklosti skrivnostnega multimilijonarja. Nadenite si nekaj za odtenek temnejšega, si oglejte napovednik in na koledarju obkrožite VALENTINOVO 2017.

O filmu:

Jamie Dornan in Dakota Johnson se vračata kot Christian Grey in Anastasia Steele v drugem poglavju svetovnega fenomena Petdesetih odtenkov, ki je s svojim erotičnim nabojem zasvojil bralce in gledalce po vsem svetu ter jih osvobodil predsodkov. Naj spomnimo, v Petdesetih odtenkih sive smo spoznali sramežljivo študentko književnosti Anastasio Steele, ki se je spustila v vroče in strastno razmerje z neverjetno privlačnim, skrivnostnim in strah vzbujajočim multimilijonarjem Christianom Greyem. Ana je počasi odstirala tančico in spoznavala vznemirljivo, a temno plat svojega ljubimca. In prav njegova obsesivna potreba po kontroli in nadvladi je botrovala zaključku njunega burnega razmerja.

Fifty Shades Darker

Romantična drama Petdeset odtenkov teme, ki sledi filmski uspešnici iz leta 2015, na velika platna prihaja za Valentinovo 2017, ko si bomo na njeno povabilo nadeli nekaj za odtenek temnejšega … Iz prvotne igralske zasedbe se poleg Dakote in Jamieja vračajo tudi oskarjevka Marcia Gay Harden, Jennifer Ehle, Luke Grimes, Rita Ora, Victor Rasuk, Eloise Mumford in Max Martini. Kot novi obrazi pa so se franšizi priključili še oskarjevka Kim Basinger, Hugh Dancy, Bella Heathcote in Eric Johnson. Petdeset odtenkov teme je režiral James Foley (Strah, Hiša iz kart), produkcijsko ekipo pa znova tvorijo Michael De Luca, Dana Brunetti, Marcus Viscidi ter E L James, avtorica knjižne serije. Pod scenarij, ki temelji na romanu Petdeset odtenkov teme, se podpisuje Niall Leonard.

O zgodbi:

“Tokrat brez pravil. Brez kazni. In brez skrivnosti.” Anastasia Steele

Ko smo se nazadnje srečali s protagonistoma zgodbe, so Christianove mračne skrivnosti postale prevelik zalogaj za sramežljivo Anastasio Steele, kar je privedlo do razdrtja njunega razmerja. Usodno privlačni Christian Grey je tedaj spoznal, da se ljubezni preprosto ne da zajeziti s sklenitvijo poslovne pogodbe … Da bi popravil napake in ponovno obudil razmerje z Anastasio, bo sprva moral pristati na njene pogoje, ki pa so povsem drugačni od njunega prvotnega dogovora. Anastasia in Christian počasi pričneta z grajenjem zaupanja in stabilnega odnosa, ko se nad par zgrnejo temačne sence iz Christianove preteklosti. Te so odločene, da bodo uničile sleherne upe za njuno skupno prihodnost. Novo poglavje Petdesetih odtenkov torej prinaša še več erotičnega naboja in nekaj za odtenek še temnejšega …

za-valentinovo-2017-si-bomo-nadeli-nekaj-za-odtenek-temnejsega

Zanimivosti:

Film Petdeset odtenkov sive je po svetu zaslužil 560 milijonov dolarjev, tudi v Sloveniji je požel veliko navdušenja, podiral rekorde in zabeležil skupno 136.370 gledalcev.

Scenarist Niall Leonard je mož avtorice knjižne serije E L James.

Kim Basinger bo v filmu prevzela vlogo Elene Lincoln, Christianove starejše ljubimke, ki ga je vpeljala v svet spolnih praks BDSM.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si