Vse, kar morate vedeti o “Beautyblenderju”!

blender

Revolucionaren pripomoček za ličenje Beautyblender velja za pravo uganko: kako lahko en košček gobice poskrbi ta tako popoln nanos pudra? Vse skrivnosti te nenavadne gobice v obliki solzice nam je zaupala Rea Ann Silva, oseba, ki stoji za izdelkom:

Ni narejen iz običajne pene, pač pa iz hidrofilnega materiala, ki absorbira vodo. Klasične gobice ne vpijajo vode, da ne bi vase posrkale preveč izdelka. Beautyblender pa deluje na nasproten način: vpija tekočino in če ga dovolj navlažite z vodo, pudra ne bo vpijal. Puder bo ostal na površju gobice in tako ostal na površini, mokra gobica pa po poskrbela za boljše vpijanje pudra v kožo.

Rožnata barva je bila izbrana naključno, ko je Rea Ann v času proizvodnje preizkušala gobico v rožnati barvi in izdelala vzorce v prepoznavni roza barvi. Udeleženci razvoja izdelka so ji rekli, naj zaenkrat zanemari barvo, saj nimajo materiala za drugo barvo. Reo Ann je barva v trenutku osvojila in odločila se je, da je to prava izbira za njen izdelek.

blender1

Uporabljate ga lahko tudi za suhe izdelke in praškaste izdelke, kot so pudri v kamnu, bronzerji in pudri za matiranje določenih delov obraza. Pomembno je le, da v takšnih situacijah iz Beautyblenderja iztisnete čimveč vode.

Je odlična izbira za osveževanje makeupa čez dan. Rea Ann svetuje, da namesto dodatnega nanosa pudra vzamete le vlažen Beautyblender in z njim potapkate obraz ter na ta način osvežite puder in ga ponovno prerazporedite čez obraz, v kolikor se je nabral v porah.

blenddd1_840_472

Beautyblender niso le gobice za nanašanje pudra, pač pa Rea Ann pripravlja tudi makeup linijo, ki bo do popolnosti funkcionirala z njenimi gobicami in tako poskrbela za še bolj popoln ten kože.

Foto: Instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si