vse, kar morate vedeti o nakupih s kavča

Ste že slišali za izraz Retail Therapy, ki se pojavlja celo v sodobni psihologiji? Sploh ženske bomo razumele, da nakupovanje resnično pripomore k boljšemu počutju. No, ampak le takrat, ko vemo, kaj potrebujemo oziroma koliko želja si lahko uresničimo, da ne trpi denarnica … 

Medtem ko večina pristaja le na najnujnejše nakupe, pa se nekateri še vedno radi vsaj sprehodimo po trgovini. V času epidemije, ko imamo v #samoizolaciji vsak dan kakšno uro viška, je tudi takšen sprehod za dobro voljo učinkovit! In kako nakupovati v teh časih? GRAZIA razkriva le nekaj dejstev, da se boste lažje odločili, ali boste kupili tisto oblekico, ki vas čaka v košarici na Farfetchu zdaj ali boste počakali na neke druge čase? 

  1. Večina spletnih trgovin nadaljuje z delom tudi v času epidemije. Prav vsi, ki delajo, pa morajo zadostiti najvišjim higienskim standardom, ko gre za rokovanje s paketi. Ne skrbite, rokavice, razkužila in redno pranje rok zaposlenih je pod nadzorom, ki ga zapoveduje WHO (Svetovna zdravstvena organizacija).
  2.  Isti organizaciji mora s standardom o higieni odgovarjati tudi šofer in celotna veriga dostave vašega paketa.
  3.  Če ste pomislili na zaprte meje, naj vas potolažimo – paket bo sicer zaradi kilometrskih kolon tovornih vozil do vas potreboval malo več časa, kot je predvideno, a bo zagotovo našel vaša vrata!
  4.  Če ste navkljub ukrepom, ki jih mora upoštevati spletna trgovina med pakiranjem, še vedno skeptični in se bojite, da bi se morebiti lahko okužili z novim virusom, vam sledite naslednjim ukrepom: preden dostavljavcu odprete vrata, si nadenite masko, takoj, ko odprete zunanjo embalažo, jo zavrzite in si operite roke, kupljeno zadevico pa pustite na balkonu za vsak slučaj še nekaj dni.

Spletne trgovine z odgovornostjo nagovarjajo seveda tudi h klikanju, težko se je upreti, kajne?

Želimo vam prijeten in varen šoping!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si