Vse, kar potrebujete za naravno zagorel videz!

Poletje je praktično tukaj, vaša koža pa še ni videti lepo posončena? Nič hudega! Lep zagorel ten lahko ustvarite tudi drugače. Kot boginja sonca lahko zasijete s pomočjo izdelkov iz kolekcije Bourjois Solar Look! Kolekcija ponuja vse, kar potrebujete za lepo osvetljen in zasenčen obraz, od tekočih podlag in BB krem do bronzerjev in osvetljevalcev:

Sculpt Bronze Sunkissed Highlighter je osvetljevalec za osvetlitev in poudarjene obrazne poteze za čudovit porjavitveni sijaj. Če si ljubiteljica contouringa in strobinga, boš oboževala ta izdelek. To bo tvoje novo orožje za vidno zagorel videz, oblikovan s pomočjo osvetljevanja!

Za videz minimalno zagorele polti negujte svojo polt z BB Bronzing Cream BB kremo za zagorelo polt z 8 učinki ličenja in nege kože v 1, vključno s SPF 15. Čudovita formula skrbi za 24h vlaženje kože.

Mat Illusion Bronzing Powder je mat puder v prahu za zagorelo polt, ki zagotavlja popolno zagorelo polt in mat videz. Več kot samo puder za zagorelo polt – zgladi videz razširjenih por in drobnih linij ter gubic in pa pomaga zaščitit kožo s SPF 10.

Oblikujte in osvetlite svoj obraz s Contouring Illusion Bronzer & Highlighter pudrom v kamnu za oblikovanje, osvetljevanje in zagorel videz.Paleta v dveh odtenkih je enostavna za uporabo – oblikujete in osvetlite svoj obraz ter ustvarite zdrav zagorel videz.

Za sijaj poskrbite z Maxi Delight svetlikajočim pudrom v prahu za zagorelo polt! Lahek puder za zagorelo polt podari koži zdrav, naraven sijaj. Zahvaljujoč izvrstni mešanici svetlikajočih perlic in beta-karotena zagotovi videz zagorele polti ne glede na čas – tudi, če je na obzorju slabo vreme. Oblikujte, osvetljujte, poskrbite za zagorelo in svetlikajočo polt in zasijte!

Ustvarite si svoj senzacionalen zagorel videz z novo kolekcijo Bourjois Solar Look. Uživajte v zagorelem videzu, ki ga ljubite!

Kolekcija ličil Bourjois Solar Look je na voljo ekskluzivno v Muller poslovalnicah samo za kratek čas!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si