Vse najboljše Beyoncé!

Danes svoj 34. rojstni dan praznuje ena in edina kraljica B., ki je s svojimi skladbami v zdaj že 20-letni karieri obnorela oboževalce po vsem svetu!

57th GRAMMY Awards - Arrivals

Vse najboljše Bey!

 

Beyoncé Giselle Knowles, kot je njeno polno ime, se je rodila in odraščala v Houstonu, zvezdo pa so odkrili na lokalnem šovu talentov. Širša javnost jo je spoznala, ko je začela nastopati v pop/R&B skupini, ki se je kasneje preimenovala v Destiny’s Child in leta 1996 podpisala pogodbo s Columbia Records.

Leta 2001 je Bey začela nastopati tudi v filmih, dve leti kasneje pa je na trg lansirala svoj prvi solo album Dangerously in Love, katerega je že v prvem tednu prodala kar 317 tisoč izvodov. Kasneje je izdala še 4 albume, leta 2008 pa po 6 letih zveze pred oltar stopila s priljubljenim hip hop Jay Z-jem, s katerim imata danes 3-letno hčerko Blue Ivy.

V galeriji si oglejte še nekaj letošnjih outfitov slavljenke Beyoncé!

[sliderpro id=”369″]

Foto: JLP, Getty

 

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri