Vsi jesenski make up trendi na enem mestu

Oktobrski dnevi lepote prinašajo mnoge novosti in ugodnosti!

 

Prvi jesenski mesec prinaša mnoge lepotne novosti in ugodnosti. Od 1. do 28. oktobra vas v prodajalne dm vabijo Dnevi lepote.

dm Dnevi lepote so tukaj!

 

Čas je za odkrivanje jesenskih lepotnih trendov

Mesec oktober nam bo postregel s številnimi lepotnimi presenečenji, ki jih ne smete zamuditi. Ob odkrivanju najaktualnejših jesenskih make up trendov v prodajalnah dm, kjer bodo od 1. do 28. oktobra potekali Dnevi lepote, bodo le za vas organizirane delavnice ličenja, na voljo bodo lepotna presenečenja in obeta se vam bogato raziskovanje najnovejših make up smernic.

V oktobrskem katalogu ne spreglejte, kako ustvariti brezhibno sijočo polt tudi v hladnejših mesecih, kako pravilno nanesti korektor in izbrati pravi odtenek in teksturo podlage za vsak tip kože ter kako ustvariti popoln jesenski make up videz. Najradovednejše lepotne gurujke pa boste svoje znanje ličenja izpopolnile na ekskluzivnih delavnicah dm Akademije ličenja, ki bo tokrat organizirana v sodelovanju s štirimi priznanimi slovenskimi vizažistkami. Več o edinstveni lepotni izkušnji razkrivamo tukaj.

 

Priznane slovenske vizažistke za dm Akademijo ličenja

 

Privoščite si brezplačno ličenje in lepotno svetovanje

Za vse, ki ste pri eksperimentiranju z ličili zadržane ali še vedno iščete popoln izbor dekorativne kozmetike posebej za vaš tip kože, so vam v oktobru, v času Dnevov lepote v prodajalnah dm na voljo organizirana brezplačna ličenja in svetovanja, ki jih ne smete zamuditi. Izkoristite edinstveno priložnost in testirajte najnovejše izdelke, se prepustite spretnim rokam profesionalnih vizažistov ter ob strokovnem svetovanju izberite najidealnejša ličila posebej za vas.

 

Za vse, ki obožujete presenečenja

V času Dnevov lepote boste ob nakupu ličil nad 30 EUR prejele čudovite lepotne nagrade.

 

Potek sodelovanja:

1. Med štirimi različnimi motivi izberite svojega najljubšega.

2. Podrgnite srebrni premaz.

3. Dobitek pod premazom takoj pokažite prodajalki, da vam preda nagrado.

 

Vsaka srečka je dobitna!

Z malo sreče in obilico lepotnega navdiha lahko osvojite brezplačno ličenje z eno izmed naših top 4 vizažistk, make up torbico, kemični svinčnik s kristali, ličilo, masko za obraz ali cenovni bombonček 1+1.

Aktivnost poteka od 1. 10. do 28. 10. 2019 oz. do razdelitve 20.000 daril.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si