Vzljubite tek in spremenili boste svoje življenje – na bolje!

Poskrbite za zdravo telo in duha z najpreprostejšo in najugodnejšo vadbo, za katero ne potrebujete članarine niti osebnega trenerja.

Priskrbite si udobna in funkcionalna športna oblačila in izberite tekaške športne copate, ki jih boste želeli obuti vsak dan.

 

 

Ne veste kje in kako začeti, da bi se počutili bolje in naredili nekaj dobrega za svojo fizično pripravljenost? Potem je tek idealna športna aktivnost, ki jo boste vzljubili hitreje, kot pričakujete. Vse, kar potrebujete sta cilj in trdna volja. GRAZIA predstavlja nekaj koristnih nasvetov, ki vam bodo pomagali pri uvedbi nove zdrave navade v vsakdanje življenje. Prej kot boste začeli, prej boste uživali vse izjemne rezultate.

 

1. Izberite lep kraj in si začrtajte svojo pot v naravi, ki vas bo navdihovala ob vsakem novem tekaškem podvigu.

 

2. Sprejmite tek kot vašo osebno obliko meditacije in opustite misli o zunanjem svetu. Poslušajte vašo najljubšo glasbo in se prepustite prijetnim občutkom.

 

3. Vsaj na začetku vaše tekaške rutine ne štejte kilometrov in ne merite časa. Vsak korak, ki ga naredite, šteje, zato uživajte in si dajte čas.

 

4. Vztrajajte in ne odnehajte niti ob dnevih, ko ne boste najboljše volje. Tek je vaša terapija, ki pripomore, da razvedrite duha in se otresete stresa.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si