»Wardrobing«, kontroverzno ravnanje kupcev, ki modnim znamkam ne da miru

DIESEL jesen/zima 2019 Denim kampanja “ENJOY BEFORE RETURNING”

DIESEL predstavil modno rešitev, kako se uspešno odzvati na nov način potrošnikovega ravnanja z oblačili

 

DIESEL’s Fall/Winter 2019 Denim campaign “ENJOY BEFORE RETURNING”

 

»Wardrobing« je eden izmed svežih in trenutno najbolj vročih (modnih) pojavov, ki se ga poslužuje čedalje več sodobnih potrošnikov. Revolucionaren način kupovanja in ravnanja z oblačili, kot ga predstavlja t.i. »Wardrobing« je izjemno preprost, saj marsikateremu modnemu entuziastu omogoča hitro in učinkovito menjavanje oblačilnih kombinacij v skladu z zadnjimi modnimi trendi.

Kako deluje? Izberi želeno modno kombinacijo, jo kupi, nosi za kratek čas in vrni.

Slednjega modela se poslužuje vse več potrošnikov, zato je »Wardrobing« postal za modne znamke uganka št. 1 – kako se uspešno odzvati na njegov pojav in teči v toku skupaj z njim?

 

DIESEL’s Fall/Winter 2019 Denim campaign “ENJOY BEFORE RETURNING”

 

DIESEL je rešil uganko na svoj način

S predstavitvijo nove jesenske kampanje “Enjoy Before Returning” (v prevodu: Uživaj preden vrneš), nedvoumno nakazujejo na igriv in sproščen odnos do kontroverznega potrošniškega pojava. Pri DIESEL-u so se odločili, da se bodo modelu »Wardrobing« prilagodili po svoje in kupcu njihovih modnih izdelkov omogočili, da bo v času nošenja izbranega oblačilnega videza popolnoma užival.

Jesensko modno kampanjo so pospremili s kratkim ironičnim filmom, ki ga je režiral kreativni duo Similar But Different ter bo javnosti predstavljen 5. septembra, dan pred začetkom New York Fashion Week-a. V filmu se igralci sproščeno zabavajo in uživajo večer vsak na svoj način, v izbranem modnem outfitu, ki ga naslednji dan vrnejo. In krog se obrne. DIESEL bo pravtako gostoval tudi “Return Party” v sklopu London Fashion Week-a, kjer bodo javnosti ponovno dokazali, da »Wardrobing-a« sicer ne zagovarjajo, a nanj odgovarjajo na svojstven, DIESEL-ski način.

 

This slideshow requires JavaScript.

Za ogled videa kliknite:

Video
Direktor režije: Similar But Different
Production company: Smuggler
 
Fotografija in video
Fotograf: Angelo Pennetta
Production Company: Art Partner
Stilistka: Julia Sarr-Jamois

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si