Weekend Max Mara SS19

Weekend Max Mara s kolekcijo pomlad/poletje 2019 ostaja zvesta svoji brezbrižni senzibilnosti in večnemu stilu, ki ustvarja ultimativno kolekcijo lahkotnih in lahko nosljivih ključnih modnih kosov. V kolekciji je mogoče zaznati športni duh, ki so ga odlično vkomponirali v sproščene pletene puloverje in anorake s poudarjenimi detajli. Moški kosi kot je klasičen strukturiran trenč plašč in suknjiči so dobili svojo žensko različico, z nekoliko mehkejšimi linijami in zaključki, v kombinaciji s širokimi kostimi in romantičnimi bluzami. Dodatki so subtilni, a močni, kot so minimalistične torbe v nevtralnih odtenkih z usnjenimi in pletenimi dodatki ali pa v živih vzorcih in barvitih retro tonih.

Kot pravijo pri Weekend Max Mari…

vaša garderoba se mora premikati, skakati in plezati z vami, četudi le pomočite prstke v vodo ali se vanjo podate pompozno z glavo naprej. Nekje je treba začeti, zato le dajte, skočite noter!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri