Willow Smith je novi obraz modne hiše Chanel!

WillowSmithChanelEyewear01-768x500

15-letna hčerka Willa in Jaden Smith, Willow, je zvezda najnovejše kampanje modne hiše Chanel, in sicer za kolekcijo očal za sezono jesen/zima 2016. Kontroverzna Willow, ki na fotografijah za sončna in dioptrijska očala izgleda prekrasno, je pozirala pred objektivom samega direktorja francoske modne hiše Chanel, Karla Lagerfelda. V osrčju kampanje so tri različne teme – Vintage, Urban Chic in Chanel Coco Chain – Willow pa je s svojim eklektičnim stilom izvrstno zaokrožila vse oblikovalske zamisli Karla Lagerfelda. Temu najverjetneje sledi nadaljevanje zgodbe: Willow bo kaj kmalu postala zvezda največjih Chanelovih modnih kampanj … in od tedaj bo šla njena kariera le še navzgor.

WillowSmithChanelEyewear05-768x500 WillowSmithChanelEyewear04-768x500 WillowSmithChanelEyewear03-768x500 WillowSmithChanelEyewear02-768x500

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri