Y ima novo ikono

Lenny Kravitz je postal nov globalni ambasador znamke Y

On je kul. On je seksi. On je ikona sloga YSL. Navdušujoč zabavljač z uspešnicami, ki so zaznamovale obdobje, kot so »Are You Gonna Go My Way«, »It Ain’t Over Til It’s Over«, »American Woman«, »Again«, »Fly Away«

Septembra 2020 družina YSL Beauty z navdušenjem oznanja, da je Lenny Kravitz postal nov globalni obraz in predstavnik znamke Y. 

Rockovska legenda Lenny Kravitz je postal navdihujoča nova ikona znamke Y

Leta 2017 je Yves Saint Laurent Beauté na trg postavil novo dišavo za moške, ki je prvo črko Yves Saint Laurentovega imena postavila pod vprašaj: Y. Ker je bil moški Yves Saint Laurenta vedno sanjač in človek, ki tvega: ustvarjalec, ki rad eksperimentira in se nikoli ne neha spraševati: ZAKAJ NE?

Ostra prestižnost. Drznost. Kul pristop. Sodobnost. Večno mlad duh. In predvsem stalna želja po uspehu. Lenny Kravitz uteleša vrednote znamke Y. Ker je vedno pripravljen na vsak nov izziv. Na to, da spleza višje. Da pusti odprta vsaka vrata. 

Pevec, pisec pesmi, producent, instrumentalist, igralec, modna ikona, fotograf, oblikovalec … Vsestranski ustvarjalec, ki vedno premika meje, je popolna izbira za znamko Y.

Y. Nova kampanja. Pot do uspeha

Lennyjevo prvo prihajajočo kampanjo, ki bo obogatila svet znamke Y, režira nagrajeni filmar Anton Corbijn (Control, Američan, Najbolj iskani človek) in bo predstavljala novo poglavje sage te znamke.

Nov film je ujel tako vznemirjenje kot intimnost enega najbolj ikoničnih trenutkov v življenju rockovske zvezde. Njegova samotna hoja od zaodrja do odra odraža njegovo življenjsko pot – vse, kar ga je pripeljalo do tega trenutka. Ultimativni uspeh: vznemirljiv nastop za množico, ki ga obožuje. Trenutek, ko moški postane rockovska legenda.

 

»Že od nekdaj sem oboževalec Yves Saint Laurenta. Njegovega dela, estetike, življenjskega sloga, drznosti. Bil je izjemno eklektičen in je črpal navdih z različnih področij. Veliko njegovih kosov sem nosil. Vedno. To ni bilo nekaj, na kar bi se moral navaditi ali o čemer bi moral razmišljati. Preprosto je bilo vrsto let del mojega življenjskega sloga. Gre za zelo naravno sodelovanje.«

Lenny Kravitz

 

Nova kampanja znamke Y bo na ogled po vsem svetu septembra 2020. 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si