Yana Ryzhakova: Zgodba o strasti, sanjah in moči ženskega duha

Yana Ryzhakova je zdravnica, mama treh otrok in svetovna popotnica, tokrat pa tudi model za naš prvi digital cover. V ta namen smo pripravili tudi kratek intervju z Yano, spodaj pa čudovite fotografije iz pod rok fotografa Alexa Danija.

Yana, v življenju ste že veliko dosegli. Nam lahko zaupate, kaj vas žene?

Vsekakor! Že od malih nog je v meni vedno gorel ogenj v duši. Verjamem, da je vse mogoče, če se za to odločiš, in nenehno iščem nove izzive, ki me motivirajo. Življenje je potovanje in kar najbolje ga želim izkoristiti. Ukvarjam se tudi z boksom in plesom, od katerih ima vsak edinstvene prednosti. Boks mi daje fizično in psihično moč. Disciplina in osredotočenost, ki ju zahteva ples, pa sta oblikovali mojo sposobnost, da se ne bojim izzivov.

Po poklicu ste zdravnica. Kako vaša zdravniška kariera vpliva na vaš pristop do življenja?

Biti zdravnik je neverjetno nagrajujoče. Privilegij je pomagati drugim pri premagovanju izzvov in jih spodbujati pri zdravem načinu življenja. Moja predanost pacientom je bistveni del tega, kar sem.

Sodelovali ste tudi na tekmovanju za Miss Universe. Kako to, da ste se odločili za ta korak?

Sodelovanje na Miss Universe je bila resnično opolnomočujoča izkušnja. Moj cilj je bil doseči čim več žensk in jim pokazati, kako pomembno je verjeti vase in si zastaviti ambiciozne cilje. Premagovanje ovir je del življenja in želela sem navdihniti ženske, da samozavestno sledijo svojim sanjam. Tekmovanje je zagotovilo platformo za predstavitev, da sta lahko ženska moč in lepota vir svetovnega navdiha.

Ste uspešna zdravnica, mati treh otrok in svetovna popotnica! Kako vam uspe uravnotežiti tako naporen življenjski slog?

Vzpostaviti ravnovesje je vsekakor pomembno. Na srečo mi hobiji dajejo energijo. Obožujem vznemirjenje ob raziskovanju novih krajev, boks in ples pa me ohranjata fizično in psihično močno. Te dejavnosti ne le obogatijo mojega življenja, temveč navdihujejo tudi druge k izpolnjujočemu in aktivnemu življenjskemu slogu.

Kaj bi svetovali ženskam, ki si želijo živeti izpolnjena življenja?

Moje sporočilo je preprosto: sanjajte veliko in naj vas ne bo strah slediti svojim sanjam. Ovire bodo, a z vztrajnostjo in vero vase lahko dosežete vse. Ravnovesje je ključnega pomena, zato poiščite dejavnosti, ki vam dajejo energijo in ustvarite podporno mrežo. Moja zgodba je dokaz moči ženskega duha in upam, da bo navdihnila tudi druge, da izkoristijo svoj polni potencial.

Obleka Manuel Tiscareno, nakit Van Cleef & Arpels

 

Obleka Manuel Tiscareno, nakit Van Cleef & Arpels

 

Obleka Haleia, nakit Chanel, čevlji Hermes 

 

Obleka Haleia, nakit Chanel, čevlji Hermes 

 

 

Obleka Haleia, nakit Chanel, čevlji Hermes 

 

Obleka Dress The Confessional Showroom NYC, čevlji Versace, psi Ace, Derb, Riot

 

 

Obleka Dress The Confessional Showroom NYC, čevlji Versace, psi Ace, Derb, Riot

 

Obleka Dress The Confessional Showroom NYC, čevlji Versace

 

 

Obleka Tykorchelli 

 

Model: Yana Ryzhakova 

Fotograf: Alex Dani

Stilistka: Marina Forbatok

Ličenje in frizura:Angelika Ismailova

Posebna zahvala: Johnny S. Cohen and Confessional showroom Miami

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si