YSL Beauté predstavlja kampanjo GLOW AS YOU GO


YSL Beauté je lansiral nov inovativni izdelek TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION, ki bo obogatil kolekcijo Touche Éclat.

Kampanja GLOW AS YOU GO
Avtor vizualne podobe nove kampanje je fotograf Craig McDean. Jutranji sončni žarki obsijejo ameriški starodobnik, parkiran na pariških dokih. V njem sedita Staz Lindes in Zoë Kravitz, ambasadorki YSL Beautéa, ki uživata v novem sončnem dnevu v Parizu. Ležerno uporabljata nov izdelek TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION, medtem ko sedita na usnjenih sedežih kremne barve, ki spominjajo na popoln sijaj njune na videz gole kože.
Zgodbo je posnel režiser Fabien Constant. Staz se po dolgi noči prebudi v avtomobilu z zamegljenimi stekli, ki je okopan v jutranji svetlobi. Preprosto in brez razmišljanja nanese TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION in se počuti sveže kot po dobrem spancu.
Moški na sosednjem sedežu se počasi prebuja in je navdušen nad njeno lepoto in svežim videzom kože. Izstopita iz avtomobila in nam dasta vedeti, da je bilo z njima še eno dekle. Iz avtomobila izstopi tudi Zoë in se jima pridruži na jutranjem soncu, ki sije na pariške doke.
V naslednjem trenutku si izmenjata pogled, nato pogledata še moškega ter polni samozavesti in želje po potovanju skočita v avtomobil. Staz in Zoë izgineta v svetlobi in moškega pustita na dokih.


Praktičen in nezamenljiv izdelek

49 €

Delo, zabava, snemanje selfiejev – sodobno dekle je izjemno aktivno in želi, da njena ličila temu sledijo. Zato je YSL Beauté ustvaril izdelek, s katerim boste vedno zasijale: TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION. Njegova skrivnost je v vodi.
Nova pametna formula prinaša prvo YSL-ovo teksturo, ki se iz kremaste teksture spremeni v vodno in kožo v trenutku navlaži ter ji podari žametni sijaj. Ob stiku s kožo se kremasta tekstura s 50-odstotnim deležem vode in vlažilnimi sredstvi spremeni v vodno. TOUCHE ÉCLAT ALL-IN-ONE GLOW FOUNDATION se zlahka razmaže in še lažje zlije s kožo ter ji ob prekrivanju vidnih nepravilnosti zagotavlja naraven videz. Na koži pusti zaključek, ki spominja na meglico, in izjemen sijaj. Osem odtenkov v samo nekaj sekundah naredi kožo popolno in jo navlaži brez puščanja mastnih sledi in nenaravnega sijaja.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si