Praznična kolekcija ličil, ki jemlje dih!

141_YSL16080949028_Order_YSL_CHRISTMAS_LOOK_16.tif

Eksplozija zvezd in praznovanje blišča. Gre za praznično ličenje, vendar povsem drugačno! Pripravite se na nekaj subverzivnega, seksi in povsem v slogu YSL Beauté. “Ta ekskluzivni praznični videz je zasnovan kot inovativna reinterpretacija klasičnega načina dolgotrajnega nanašanja slojev ličil, ki je značilno za praznične priložnosti. Glamurju sem želel znova dodati pridih zabave ter olajšati nanos ličil in ga narediti zabavnega. Ali ni prav to resnični smisel praznikov?” pravi kreativni direktor ličenja YSL Beauté, Lloyd Simmonds.

Poslastica za zbiratelje ekskluzivnih linij ličil ponuja:

Sparkle Clash večnamenska paleta: YSL Beauté, ki je vedno kršil pravila, je s to svetlikajočo paleto couture ličil, ki se ji ne moremo upreti in ki izžareva prepoznavne praznične barve, dokazal, da lahko »spor« zlate in srebrne privede do neobičajnega, a presenetljivo čarobnega učinka. Ta, že na prvi pogled privlačna, paleta v sebi skriva nosljivo pahljačo odtenkov in tekstur, od osvetljevalca z rožnatimi in zlatimi podtoni, štirih novih senčil v odtenku slive, zlata, brona in kovinsko rožnate do dveh rdečil za ustnice – v popolnem odtenku nude in dramatičnem rdečem odtenku. Dragocena in praktična paleta, dopolnjena z aplikatorji, je popolna za ženske s hitrim življenjskim ritmom.

multi-usage-palette-collector_opened

Kako lahko s pomočjo te palete spremenimo dnevni videz v večernega? “Povsem preprosto. Začinite enostaven dnevni videz – bež-rjavi odtenek na očeh in odtenek nude na ustnicah na primer izpopolnite s kančkom zlate okrog oči in pod obrvmi ter nato izrišite linijo v odtenku slive. Nanesite osvetljevalec vzdolž ličnic ter dosezite dramatični videz z rdečim rdečilom za ustnice ali pa bolj sofisticiran videz z odtenkom nude,” svetuje Lloyd Simmonds

christmas_rpc_sparkle_clash_297x210

Sparkle Clash rdečila za ustnice: Rdečilo za ustnice je kot bleščeča obleka, ki ovije ustnice. Škatlico od zunaj krasi bleščeča eksplozija zvezd, zlatih in srebrnih meteorjev. V notranjosti se kultno rdečilo za ustnice zahvaljujoč unikatni zvezdi, vtkani v teksturo, podobno vosku, spremeni v posebno, neponovljivo darilo. Zvezde te kolekcije so rdeča, oranžna, barva fuksije, nude, rožnato-rdeča in pridušeno rožnata. Rezultat kombinacije močne intenzivnosti, kremnih tekstur in osupljivih neprozornih barv je dih jemajoča kolekcija. Odtenki, skriti v škatlicah posebne izdaje, so prava poslastica za zbiratelje!

141_YSL16071348700_CHRISTMAS_TE_SPARKLE_CLASH_297X210.tif

Sparkle Clash osvetljevalec:  Vsi poznamo vsaj eno osebo, ki ne more živeti brez Touche Éclata – kultne ‚paličice‘, ki osvetli in poudari polt ter poudari naravni tonus kože, s tem pa jo naredi brezhibno. S posebno izdajo zlato-srebrne škatlice z učinkom snega dobi vsakdanja lepota sedaj noto ekskluzivnosti!

Foto: PR

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si