Z anti-age nego Vichy do idealne kože

Glavno vodilo laboratorijev Vichy pri razvoju izdelkov, ki omilijo in preprečujejo vidne posledice staranja kože, je skrb za današnjo žensko, ki si ne glede na leta zasluži udobje in predvsem uživa v lepoti svojih let. Prav zato Vichy nudi idealno nego proti staranju za vse tipe kože, ne glede na življenjsko obdobje: Idéalia je prva linija Vichy, ki deluje proti prvim znakom staranja in preoblikuje kakovost kože. Linija Liftactiv spodbuja učinek liftinga in učinkovito deluje proti nastanku globokih gub in izgubi čvrstosti kože. Linija Neovadiol predstavlja idealno linijo za zrelo kožo, saj uspešno deluje proti izgubi gostote, večji krhkosti in suhosti kože. Vse tri linije poskrbijo za idealno kožo v vseh življenjskih obdobjih – tudi pri občutljivi koži!

Vsaka ženska v nekem trenutku išče idealno nego proti staranju: izbira ustrezne anti-age nege je odvisna od življenjskega obdobja, potreb kože in biološkega ali hormonskega staranja oziroma staranja pod vplivom načina življenja. Vichy nenehno poglablja znanje o staranju kože in razvija visoko učinkovite dermokozmetične rešitve z revolucionarnimi teksturami, ki nudijo ugodje in so primerne tudi za občutljivo kožo.

KATERA JE VAŠA IDEALNA NEGA?

IDÉALIA ZA BOJ PROTI PRVIM ZNAKOM STARANJA
Za idealno kožo je treba preoblikovati njeno kakovost. Transformacija barve tena, površine kože in sijaja so tri ključne dimenzije za doseganje idealne kakovosti kože. Prav zato so laboratoriji Vichy razvili linijo Idéalia za celovito transformacijo kože s prvimi znaki staranja: nastanek prvih gub, pomanjkanje sijaja in utrujen videz kože.

1

Nega Idéalia vsebuje aktivno sestavino za izboljšanje kakovosti kože – kombučo, ki je znana po svojih tonifikacijskih in antioksidativnih lastnostih ter učinkuje na vse plasti kože. Poleg Idéalia dnevne in nočne kreme za celovito nego poskrbita še Idealia Life serum, prvi idealizator kože, ki je kos izzivom vsakdanjega življenja, in krema Idéalia Oči za odkrivanje idealnega pogleda.

LIFTACTIV PROTI IZRAZITEJŠIM GUBAM IN IZGUBI ČVRSTOSTI
Linija Liftactiv spodbuja učinek liftinga in učinkovito deluje proti nastanku globokih gub in izgubi čvrstosti kože. Liftactiv Supreme dnevna nega – nova generacija anti-age nege, ki dan za dnem deluje proti dolgoročnemu staranju, učinek pa je viden takoj, skozi ves dan in dolgoročno.

2

Linijo Liftactiv dopolnjujejo Advanced Filer na osnovi retinola za ciljno odpravljanje globokih gub, nočna nega za trajni učinek liftinga in serum 10 za mladostno kožo že po prvi kapljici. Za popolno anti-age nego proti globokim gubam je potrebna tudi posebna nega za predel okrog oči: Liftactiv serum 10 za oči in trepalnice vidno preoblikuje pogled vse do vrha trepalnic z učinkom liftinga, takojšnjim sijajem in okrepitvijo trepalnic.

NEOVADIOL ZA BOJ PROTI STARANJU ZRELE KOŽE
Pojav menopavze povzroči izsušitev kože in izgubo gostote ter oslabi tkivo, ki koži daje podporo, vse to pa vpliva na nastanek vidnih sprememb na licih, obrazu in vratu. Vichy je razvil linijo izdelkov, ki daje učinkovit odgovor na proces staranja zrele kože: linija Neovadiol nadomestni kozmetični kompleks nudi optimalno nego za zrelo kožo, ki je pod vplivom hormonskih sprememb, in ji povrne gostoto, čvrstost, sijoč ten in občutek ugodja.

3

 

Izdelek Neovadiol nadomestni kompleks napredna obnovitvena dnevna in nočna nega je na voljo v različici za normalno do mešano kožo in s teksturo sveže gel-kreme koži zagotavlja udobje in takojšen sijaj, za katerega poskrbijo delci mikro biserovine. Linija Neovadiol vsebuje tudi dva izdelka za bogatejšo nego izrazito suhe kože: Neovadiol Magistral hranilni balzam in Neovadiol Magisitral elixir – suho olje visoke koncentracije. Izdelka temeljita na bogatem kompleksu vitalnih olj za obnovitev lipidov in dopolnjujeta Vichyjevo anti-age linijo za zrelo kožo.

VICHY ANTI-AGE STROKOVNJAK

VICHY ANTI-AGE KLUB to pomlad nudi številna presenečenja za svoje člane! Od 15. marca dalje so vam v lekarnah, ki so navedene na seznamu na strani http://www.anti-age.vichy.si/, na voljo mini brošure z vzorcem. Preizkusite svojo najljubšo Vichy anti-age nego in vpišite kodo z brošure na za to predvideno mesto. Delite z nami svoje izkušnje z uporabo anti-age nege Vichy. Vaše izjave in izkušnje s preizkušenim Vichyjevim izdelkom iz linije anti-age bo Vichy nagradil z izbranim vzorcem anti-age rutine in 20-odstotnim popustom za nakup anti-age nege Vichy v partnerski spletni lekarni lekarna 24 ur.

Številna zanimiva dejstva o naši koži, laseh in očeh ter nasvete strokovnjakov in uporabniške izkušnje lahko najdete na http://www.anti-age.vichy.si/. Včlanite se v Vichy anti-age klub in odkrijte vašo idealno kožo v vsakem obdobju.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si