Z avokadom do gladke kože

 

Naravno je dobro! GRAZIA je izbrala Niveino zmagovalno kombinacijo 3 najboljših sestavin za gladko in prožno kožo

Danes vse bolj težimo k temu, da izbiramo naravno – zase in za naše okolje. NIVEA je združila naravno in dolgotrajno nego za telo s trajnostno revolucionarno embalažo, ki je sestavljena iz 50 odstotkov manj plastike in se praktično zvije, da izdelek porabimo do zadnje kapljice. Nova linija treh losjonov za telo NIVEA Naturally Good iz kar 98 odstotkov sestavin naravnega izvora vas bo povsem očarala.

 

Naravno, transparentno in trajnostno – kompromis ni več potreben

Naravne in sveže sestavine, odgovoren in trajnosten življenjski slog ter veliko časa, preživetega v naravi. To je nekaj, čemur je dobro slediti tudi, ko gre za nego kože. Novi losjoni za telo NIVEA Naturally Good so bili razviti tako, da sledijo transparentnosti, naravnosti in trajnosti. Vsebujejo 98 odstotkov sestavin naravnega izvora in dva odstotka drugih sestavin, ki zagotavljajo varnost in stabilnost formule v skladu z najvišjimi dermatološkimi zahtevami. Negovalna formula obenem poskrbi, da je koža globinsko navlažena do 48 ur. Formule so poleg tega veganske. Kompromis torej ni potreben!

 

Losjoni za telo Naturally Good skrbijo za lepo kožo in okolje

Aloja, oves in avokado: 100-odstotno ekološka ključna sestavina

Novi NIVEA Naturally Good prihajajo v treh izjemno prijetnih različicah, ki so namenjene posameznim tipom kože. Losjon za telo NIVEA Naturally Good Aloe Vera je namenjen normalni do suhi koži in ima svež, rosno zelen vonj z iskrivimi cvetličnimi notami. Vonj novega NIVEA Naturally Good Natural Oves losjona za telo za suho do zelo suho kožo je blagodejen in obenem čudovito svež. Vsebuje mehke mlečne akorde in pudrasto noto. Novi NIVEA Naturally Good Natural Avokado losjon za telo za suho kožo združuje kremast odtenek z lahkotno svežino in nežno zeleno noto. Najboljše pri tem pa je, da je vsaka izmed navedenih ključnih sestavin 100-odstotno ekološka!

 

Revolucionarna plastenka

»Na dnu plastenke je zareza, ki jo lahko rahlo stisnemo skupaj, da dno dobi obliko tube. Zdaj lahko plastenko zvijemo od dna proti vrhu. Ta mehanizem nam olajša stiskanje in zvijanje plastenke vse do zadnje kapljice izdelka,« razlaga Heike Georg, globalna vodja embalaže pri znamki NIVEA. In ne skrbite: tanjša plastenka je lahko kos udarcem tako kot konvencionalna embalaža, v smetnjaku pa zasede manj prostora.

 

Losjon Naturally Good oves

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si