Z barvami življenja nad nove šolske izzive

Kako bolje premagovati šolske izzive kot z eksplozijo barv? Konec počitnic in brezskrbnega veselja zna biti kar šok, še posebej, ko je potrebno zamenjati svobodno rajanje v naravi s šolskimi klopmi. Nekateri se na nove spremembe navadijo zelo hitro, drugi pa za lažje spoprijemanje potrebujejo dodatno motivacijo. Za to bo poskrbela najbolj pisana, odštekana in udobna obutev Crocs. 

Izobraževanje je ključ do odklepanja sveta, vozovnica do svobode. Da bo izobraževalna pot zanimiva in zabavna, je tu za vas Crocs. Z novimi modeli, ki vedno presenetijo, dokazuje, da neprestano išče ideje in poti, s katerimi bi ustvaril nekaj več samo za vas. Tako lahko čisto vsak najde obutev, ki mu je pisana na kožo.

Prvi šolski dnevi so vedno najbolj vznemirljivi, ker predstavljajo začetek nečesa novega. Ustvarjanje novih prijateljstev, odkrivanje novih talentov, postavljanje novih ciljev ali pa začetek nove romance. Crocs bo s svojimi udobnimi in barvitimi modeli poskrbel, da bodo otroci pripravljeni na nove izzive, majhne ali velike, prijetne ali neprijetne.

Otroci imajo na voljo veliko različnih modelov, od natikačev, sandal do klasične Crocs obutve, ki prihajajo v različnih oblikah, motivih in barvah. Vsi modeli so nadvse udobni in vsestranski, zato bo njihovo šolsko rajanje še toliko lažje. V svoji koži se bodo počutili samozavestno in udobno, da bodo še lažje premagovali vsakodnevne izzive.

Izmenjava Jibbitz priponk s prijatelji

Najbolj zabavno je, ko lahko otroci s svojimi prijatelji izmenjujejo Jibbitz priponke in ustvarjajo nove verzije svoje obutve vsak dan. Prav tako lahko s svojim najboljšim prijateljem opremijo obutev, ki ju opisuje in tako zasijeta kot nepremagljivi duo.

Z Jibbitz priponkami se otroci lahko igrajo in izbirajo ter kombinirajo po svojem okusu. S tem imajo na razpolago odličen način samoizražanja in personalizacije.

Crocs je na voljo v trgovinah Crocs Supernova in Crocs CityPark Ljubljana.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si