Z barvicami do nasmeha

Dobrodelni projekt Jolly in papirnice Office&More

Kupite 1 KOMPLET barvic Jolly – in Jolly ter Office&More 1 KOMPLET podarita v dobrodelne namene.

Zagotovo se zavedate, da tudi v vaši bližini živijo otroci, ki čutijo pomanjkanje v vseh sferah svojega življenja. Barvice in ostale šolske drobnarije so zaradi težkih razmer običajno nekje pri koncu seznama nujnih življenjskih potrebščin. Prav to je razlog, da tudi letos v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More sodelovanju z Jolly Slovenija pripravljajo dobrodelno akcijo Z barvicami do nasmeha.

Lani so s pomočjo srčnih strank zbrali 700 kompletov barvic, ki so jih predali Zvezi prijateljev mladine Slovenije, oni pa so z njimi napolnil šolske torbe socialno ogroženih otrok. Letos je njihov cilj še višji in drznejši, podariti želijo kar 1.000 kompletov kakovostnih barvic Jolly, da narišejo nasmehe na obraze še več otrok.

 

#zBarvicamiDoNasmeha

 

Prisrčno vas vabijo, da v aprilu in maju obiščete papirnice Office & More in galanterije Bags&More ter kupite komplet barvic Jolly, oni pa bodo dodaten komplet barvic Jolly podarili Sončku – Zvezi društev za cerebralno paralizo Slovenije.

Le z vašo pomočjo in deljenjem tega sporočila med vašimi bralci, gledalci, poslušalci ali sledilci nam bo uspelo doseči cilj – 1.000 barvic za 1.000 otrok s cerebralno paralizo. Naj bo umetniško izražanje dosegljivo vsem!

 

Več na:

https://www.instagram.com/jolly_slovenija/

https://www.facebook.com/jollyslovenija/

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si