Z barvicami do nasmeha

Office&More in Jolly podarila 1000 barvic Zvezi Sonček

 

Dobrodelna akcija Z barvicami do nasmeha je dobila uspešen epilog. Organizatorja, podjetje Acron, d.o.o., in Jolly Slovenija, sta z barvicami razveselila kar 1.000 otrok Zveze Sonček so.p.

 

 

V mesecu aprilu in maju je že tradicionalno potekala dobrodelno-prodajna akcija, v okviru katere so ob vsakem kupljenem kompletu barvic Jolly v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More, organizatorji dodaten komplet podarili v dobrodelni namen. Uspelo jim je izpolniti zadani cilj – 1.000 kompletov barvic Jolly v prodajni vrednosti več kot 10.000 evrov. Barvice so na prireditvi v Živalskem vrtu predali Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi, in Matevž Vrunč, izvršni direktor, Acron, d.o.o., v okvirju katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, ter Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly Slovenija.

 

V podjetju Acron z navdušenjem pripravljajo dobrodelne projekte in pravijo, da s tem, ko nekaj podarijo, pravzaprav največje darilo dajejo sebi – tj. občutek ponosa, da so storili nekaj dobrega. Direktor Zveze Sonček so.p., Iztok Suhadolnik, je v zahvalnem nagovoru sporočil: »Čestitke organizatorjem za uspešno izpeljano akcijo. Sonček so.p. organizira tudi poletne počitnice za otroke in prepričani smo, da jim bomo s kakovostnimi barvicami Jolly še polepšali poletje.«

 

Na fotografiji z leve:
Matevž Vrunč, izvršni direktor, Acron, d.o.o., Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly Slovenija, Iztok Suhadolnik, direktor Zveze Sonček so.p., in Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi, Acron, d.o.o.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri