Z barvicami do nasmeha

Office&More in Jolly podarila 1000 barvic Zvezi Sonček

 

Dobrodelna akcija Z barvicami do nasmeha je dobila uspešen epilog. Organizatorja, podjetje Acron, d.o.o., in Jolly Slovenija, sta z barvicami razveselila kar 1.000 otrok Zveze Sonček so.p.

 

 

V mesecu aprilu in maju je že tradicionalno potekala dobrodelno-prodajna akcija, v okviru katere so ob vsakem kupljenem kompletu barvic Jolly v papirnicah Office&More in galanterijah Bags&More, organizatorji dodaten komplet podarili v dobrodelni namen. Uspelo jim je izpolniti zadani cilj – 1.000 kompletov barvic Jolly v prodajni vrednosti več kot 10.000 evrov. Barvice so na prireditvi v Živalskem vrtu predali Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi, in Matevž Vrunč, izvršni direktor, Acron, d.o.o., v okvirju katerega delujejo papirnice Office&More in galanterije Bags&More, ter Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly Slovenija.

 

V podjetju Acron z navdušenjem pripravljajo dobrodelne projekte in pravijo, da s tem, ko nekaj podarijo, pravzaprav največje darilo dajejo sebi – tj. občutek ponosa, da so storili nekaj dobrega. Direktor Zveze Sonček so.p., Iztok Suhadolnik, je v zahvalnem nagovoru sporočil: »Čestitke organizatorjem za uspešno izpeljano akcijo. Sonček so.p. organizira tudi poletne počitnice za otroke in prepričani smo, da jim bomo s kakovostnimi barvicami Jolly še polepšali poletje.«

 

Na fotografiji z leve:
Matevž Vrunč, izvršni direktor, Acron, d.o.o., Nejc Slokan, vodja marketinga Jolly Slovenija, Iztok Suhadolnik, direktor Zveze Sonček so.p., in Tina Naraglav, vodja marketinga in stikov z javnostmi, Acron, d.o.o.

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si