Dior Saddle v jeansu

Čeprav je za modo in modne trende zdaj že splošno znano, da se ponavljajo in vrtijo, je bilo predvsem zadnje leto izjemno v retrospektivnem modnem duhu. Predvsem, ko je govora o modnih dodatkih in natančenje torbah, med katerimi je marsikateri klasičen model dobil svojo novodobno, moderno različico.

Eden takšnih primerov je vsekakor Diorjeva Saddle torba, ki je luč sveta prvič ugledala na modni pisti v pomladno/poletni kolekciji leta 2000 in ki je letos ponovno obnorela modni svet. In če smo je bili do sedaj vajeni v usnjeni oziroma platneni logo verziji pa letošnjo jesen in zimo ta klasičen model prihaja v prav posebni in še bolj ikonični verziji- Dior Saddle v jeansu!

Okrašena z Diorjevim logom, nova jeans torba izpod rok Diorjeve kreativne direktorice Marie Grazie Chiuri, z navdihom preteklih modnih obdobij ustvarja nove trende in se bo odlično podala na prav vse naše modne kombinacije. Jeans je namreč eden tistih materialov, ki ga lahko kombiniramo na 101 način, tako na izjemno ležerne, preproste kombinacije, kot tudi na nekoliko bolj elegantni videz, ki mu bo ta torba dodala tisto pravo “cool” komponento. No tiste najbolj pogumne, pa se boste seveda odločile za ikonični modni videz, ki ga je v jesensko/zimski kolekciji izbral tudi Dior- jeans na jeans namreč!

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si