Z oblačili s.Oliver in rolko nazaj v šolo!

Prvi šolski dan je pred vrati in tega tudi pri s.Oliverju seveda niso pozabili! V tokratni otroški kolekciji prevladujta modra in temno zelena barva za fante, punce pa seveda najdejo odtenke vijolične in zmeraj nepogrešljive roza. Majica z različnimi potiski in dobre kavbojke ali krilo so najboljša izbira za popoln šolski dan. V prihajajočih dneh, ko bo hladneje, ne pozabite na prehodne jakne – tudi te imajo v močnih barvah – od pink, modre, rdeče do zelene. Da bo vsak nov dan poln doživetja v udobnih oblačilih s.Oliver.

To pa še ni vse! V otroških trgovinah s.Oliver so za vse kupce otroške kolekcije s.Oliver pripravili nagradno igro – zadenete lahko originalno PENNY rolko in nahrbtnik. Kako? Preprosto, ob nakupu otroške kolekcije s.Oliver prejmete kupon za sodelovanje v nagradni igri. Izpolnite kupon in z malce sreče ste lahko prav vi nov lastnik kul Penny rolke!

[sliderpro id=”347″]

 

Naj se novo šolsko leto čim prej prične, s.Oliver pa vas že danes vabi v svoje trgovine!
Več na www.soliver.com ali www.facebook.com/s.Oliver Slovenia
*Promocija poteka v trgovinah s.Oliver Junior, od 20.8. do 20.9.2015.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri