Z rednim meditiranjem se lahko ponovno uglasite sami s sabo

15301209_10154225790265914_167361365_nCilj meditacije ni kontrola vaših misli, temveč, da misli ne kontrolirajo vas.

Največkrat vaša življenja vodijo skrbi, misli in “negativni” programi družbe (negativno sprogramiran um). Z rednim meditiranjem se lahko ponovno uglasite sami s sabo, s svojo dušo. Tako lahko (lažje) ločite, kaj je izvorno vaše in čemu sledite po navodilih vaših staršev, šole, službe, družbe. Z globokim dihanjem lahko odvržete in sprostite ves stres, obremenitve in omejitve, ki jih nosite. Sprostite lahko vsa nabrana čustva in blokade. Dovolj je bega od samega sebe, čustev in vsega, kar se dogaja znotraj vas. Vse to je v vas z razlogom. Vse vas nekaj uči, vam nekaj kaže.

S pomočjo meditacije lahko ponovno vzpostavite globok stik s samim sabo in se naučite prepoznavati in poslušati sporočila svojega telesa in svoje duše.

Vzemi si 15-20 minut vsak dan in ozavesti in se koncentriraj le na globoko dihanje, le na sebe. Naj odpadejo skrbi in stres dneva, ki ste ga preživeli in imejte fokus le nase, le na dihanje. Vaja dela mojstra. Vsak dan boste boljši in hitreje boste lahko izklopili stvari okoli vas in se skoncentrirali le nase.

Saj veste: vsi odgovori so v vas samih. Verjemite, delo na sebi in povezava s samim seboj, se vedno obrestuje.

Predstavljajte si, kako lepo je biti brez vseh spon in omejitev ter biti le to, kar si. Vesolje želi od tebe le to, da se sprejmeš, poslušaš, se imaš rad, si avtentičen in hodiš po poti svojega poslanstva (takrat boš vedno podprt). Saj veš, zato si tukaj😜

Tvoja Tjaša Marin za MOUSSE DE MARIN

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si