Z Zalandom si obarvajte najbolj depresiven dan v letu

Danes je tretji ponedeljek v letu, kar menda pomeni, da je danes najbolj depresiven dan v letu. Nekateri so se nanj že dodobra pripravili, med njimi tudi naša pevka in influencerka Gaja Prestor. Ta bo namreč današnji dan preživela kar na plaži. Zaupala nam je: »Danes se bom sončila na plaži na Tajskem, tako da zame dan sigurno ne bo depresiven. Dan si bom obarvala še z barvastimi kopalkami in kokosom v roki.«

Če tudi vi iščete način, kako se izogniti ponedeljkovi melanholiji (monday blues), imamo rešitev za vse, ki ne boste na plaži –popestrite si ponedeljek z barvnimi modnimi izbirami. V ta namen vam GRAZIA predstavlja izbor Zalando kosov, ki vam bodo polepšali ta ne tako priljubljen dan – vse od high street blagovnih znamk do dizajnerskih kosov za ženske in moške, s katerimi boste širiki pozitivne vibracije.

Poleg tega pa imamo za vas pripravljenih še nekaj nasvetov, kako vzljubiti ponedeljke. Mislite, da je to nemogoče? Berite naprej …

1. Ponedeljek je dan, ki predstavlja začetek, zato ga začnite z nečim na svojem seznamu želja – kupite na primer torbico, ki si jo že dolgo želite. Privoščite si jo …  zato ker je danes pač ponedeljek!

2. Prelistajte GRAZIO in poiščite modni navdih za prihajajoče dni v tednu.

3. Monday blues? Edini blues, ki ga potrebujete, je tisti, ki bo zvenel iz vaših novih slušalk … In pa seveda vse ostale pesmi na vaši »playlisti«.

4. S prijatelji se preizkusite v »outfit izzivu« – predlagajte modne kombinacije, ki bi jih nosili ob različnih priložnostih. Kdo bo zmagal z najboljšo idejo?

Z malimi koraki do boljšega razpoloženja! 🙂

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si