Z znamko Aldo bo vrnitev v delovno okolje elegantna

Počitnic je konec in srkanje koktajlov ob plaži je nadomestila vrnitev v pisarniško rutino. Čeprav pospravljanje poletne garderobe ni dejavnost, ki bi se je mnogi veselili, bo to opravilo olajšala prenova jesenske garderobe. Da bo vrnitev v pisarno čim bolj zanimiva, si privoščite nekaj trendovskih kosov, a vedite, da ultimativne »back to work« kombinacije temeljijo tudi na brezčasnih kosih, ki nimajo datuma veljavnosti. GRAZIA je nekaj šik kosov našla pri znamki Aldo.

To sezono so v ospredju korporativne šik kolekcije, ki jih lahko lepo dopolnimo s šik obutvijo in atraktivnimi modnimi dodatki. Prav takšna je nova kolekcija Aldo, ki je na voljo v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana Rudnik.

Pri sestavljanju “back to work” outfita je poudarek na kosih, ki jih lahko nosite od jutra do večera, kot so strukturirane jakne in brezrokavniki ter asimetrična krila in srajce, ki se odlično podajo k klasičnim petam. Čevlji s peto so nezmotljiva izbira za elegantne poslovne kombinacije, za poenostavitev njihovega kombiniranja pa izberite subtilne odtenke, kot so črna, bela in bež. Te barve je zelo enostavno kombinirati z drugimi modnimi odtenki in motivi, odlično pa se podajo k skoraj vsem oblačilom.

This slideshow requires JavaScript.

Če se po službi nameravate družiti v mestu ali na pijači s prijatelji, izberite bolj udoben in stabilen čevelj, obvezna oprema te sezone pa so čevlji z blok peto, ki spominjajo na vintage modele v nežnih odtenkih, z zaobljeno črno konico.

Čevlji brez pete za maksimalno udobje

»Pametne« poslovne kombinacije te sezone iščejo navdih tudi v slavnih 80. letih prejšnjega stoletja. To najbolje dokazuje vrnitev klasičnih silhuet, ki svoj polni čar izkusijo z ravnimi čevlji, kot so mokasini in balerinke, brez katerih si ne moremo predstavljati poslovnih in ležernih jesenskih videzov. GRAZIA jih obožuje! Nedvomno so večna klasika, ki se odlično poda k poslovnim kombinacijam, subtilne barve in minimalni detajli letošnjih modelov pa zagotavljajo harmonične videze od dneva do večera. Minimalizem je letos ‘in’!

This slideshow requires JavaScript.

Pri izbiri idealne ženske torbe za v službo gredo mikro torbice v pozabo, poudarek pa je na t. i. statement kosih, kot so oversized “nakupovalni” modeli, ki pristajajo čisto vsemu. V novi kolekciji Aldo boste našli atraktivne modele torbic za ženske in moške, katerih glavna značilnost so subtilnost in nežni odtenki. Če pa želite torbo, ki se je ne boste hitro naveličali, so idealna izbira črni, beli, rjavi ali bež modeli.

Trendi čevlje in modne dodatke, s katerimi se boste lažje vrnili v pisarno, boste našli v poslovalnici Aldo, v nakupovalnem središču Supernova Ljubljana rudnik. Tu pa je še GRAZIIN izbor njihovih torbic!

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si