Za boljše življenje otrok z atopijskim dermatitisom

slide_digital_1

La Roche-Posay razume, s kakšnimi težavami se srečujejo osebe z občutljivo ali k atopiji nagnjeno kožo in kako lahko te težave vplivajo na njihovo okolje, družino in prijatelje. To je še posebej opazno pri koži, ki je nagnjena k atopiji, za katero je značilno nenehno srbenje, draženje in izredna suhost. V primeru atopije je izredno pomembno redno izvajati tretma, ki ga je priporočil dermatolog, ter zagotoviti vsakodnevno nego in higieno s primernimi izdelki. Pomembno pa je tudi kakovostno izobraževanje bolnikov in njihovih staršev o bolezni in zdravljenju. Prav zato je letos predstavil poseben projekt v sodelovanju z zdraviliščem Veli Lošinj: prvo Lipikar šolo o atopiji, ki se bo odvijala na Lošinju od 30. maja do 5. junija. Lipikar šola o atopiji želi s predavanji strokovnjakov ter praktičnimi delavnicami olajšati vsakdanje življenje otrok, ki trpijo zaradi atopijskega dermatitisa. La Roche-Posay bo zagotovil nastanitev s polnim penzionom v zdravilišču Veli Lošinj desetim predšolskim otrokom v spremstvu enega od staršev ali skrbnika. Prijave potekajo do 30. aprila prek La Roche-Posay spletne strani, srečne udeležence prve Lipikar šole o atopiji pa bo izbrala ekipa strokovnjakov.

Kako se lahko prijavite?

Prijava v Lipikar šolo o atopiji je možna do sobote, 30. 4. 2016. Vsi, ki se zanimajo za sodelovanje, se lahko prijavijo prek La Roche-Posay spletni strani, kjer so na voljo tudi vse podrobne informacije. Motivacijskemu pismu je treba priložiti tudi prijavnico ter drugo potrebno zdravstveno dokumentacijo. Ekipa strokovnjakov bo izbrala deset srečnežev, ki jim bo La Roche-Posay zagotovil teden dni na Velem Lošinju. Prijavite se in omogočite svojemu otroku z občutljivo kožo boljše življenje!

 LRP-BABY

O liniji Lipikar

Linija Lipikar se ponaša z 20-letnimi izkušnjami v negi suhe in k atopiji nagnjene kože. Izdelki Lipikar za suho kožo otrok in odraslih so se izkazali za učinkovite v številnih kliničnih študijah in zagotavljajo boljše življenje občutljive kože tistim, ki ga najbolj potrebujejo. Leto 2014 predstavlja prelomnico za Lipikar: po 25 letih raziskav je La Roche-Posay predstavil novo generacijo nege Lipikar Baume AP+, balzama, ki koži pomaga pri obnovi lipidov ter deluje proti razdraženosti in srbenju. Izdelek vsebuje novo aktivno učinkovino Aqua Posae Filiformis, ki pomaga vzpostaviti ravnovesje kožnega mikrobioma in ohraniti zaščitno funkcijo kožne pregrade. Lipikar Baume AP+ v trenutku pomiri kožo, pripomore k redkejšemu pojavljanju izbruhov suhosti kože in občutljivi koži vrača dolgotrajno udobje. Poleg takojšnje pomiritve kože Lipikar Baume AP+ pripomore tudi k redkejšemu pojavljanju izbruhov suhosti kože in občutljivi koži vrača dolgotrajno udobje.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si