Za lepo kožo brez mastnega leska

NIVEA Hydra Skin Effect_revolucija v vlaženju in čiščenju kože

 

Osnova lepe kože je redno in temeljito čiščenje obraza ter skrbno odstranjevanje ličil. Kaj ne bi bilo čudovito, če bi lahko ob tem kožo še vidno napeli? Zdaj je to mogoče. Nova inovativna linija izdelkov NIVEA Hydra Skin Effect za čiščenje obraza kožo temeljito očisti, jo razvaja s celodnevnim intenzivnim vlaženjem in svežino ter jo vidno napne. Za kožo popolnega videza!

 

72-urna navlaženost brez mastnega občutka

Čiščenje obraza je za skoraj vsako žensko del vsakodnevne lepotne rutine. Ženske si pri tem želijo izdelek, ki omogoča enostavno uporabo. S kože mora temeljito odstraniti ličila, nečistoče in sledove dnevnih aktivnosti, ne da bi drgnil ali izsušil kožo. 58 odstotkov vseh žensk ima poleg tega še posebno potrebo: želijo si intenzivno navlažene kože – tudi po čiščenju. NIVEA z novo linijo izdelkov Hydra Skin Effect za čiščenje in nego obraza izpolnjuje vse te želje.

Nova linija koži podari 72-urno intenzivno vlaženje ter izjemen občutek svežine in voljnosti, ob tem pa ne masti kože.

 

Čisti hialuron za napeto kožo in okolju prijazna embalaža

Nova NIVEA Hydra Skin Effect linija za čiščenje in nego obraza spodbuja naravno tvorbo hialuronske kisline in z inovativnimi formulami poskrbi za vidno bolj napeto in gladko kožo. Inovativne formule so obogatene s čistim hialuronom [HA], kombinacijo dolgo- in kratkoverižne hialuronske kisline. Rezultat je napeta, gladka, mehka in občutno bolj voljna koža. Embalaža je izdelana iz do 97-odstotno recikliranega materiala PET3. NIVEA tako aktivno prispeva k manjši porabi plastike.

 

NIVEA Hydra Skin Effect gel in micelarna voda

 

Odkrijte izdelke za novo vlažilno čiščenje obraza

Za vsakodnevno čiščenje kože lahko izberete NIVEA Hydra Skin Effect micelarno vodo ali NIVEA Hydra Skin Effect micelarni gel. Oba izdelka nežno in temeljito odstranita umazanijo in ličila ter kožo obenem intenzivno navlažita. Strokovnjaki znamke NIVEA za optimalne rezultate priporočajo vsakodnevno redno nego v kombinaciji z drugimi izdelki iz linije NIVEA Hydra Skin Effect.

Nova NIVEA Hydra Skin Effect micelarna voda nežno, intenzivno čiščenje, ki ga omogoča micelarna voda, združuje z vlažilnimi lastnostmi čistega hialurona. Izdelek nežno, a temeljito odstrani umazanijo, nečistoče in ličila, ne da bi izsušil kožo. Formula vsebuje čisti hialuron [HA], zato je koža intenzivno navlažena in nežno zapolnjena od znotraj.

Novi NIVEA Hydra Skin Effect micelarni čistilni gel nežno in učinkovito odstrani nečistoče s kože, obenem pa kožo osveži s čistim hialuronom. Micelarna tehnologija poskrbi, da se ostanki ličil hitro in temeljito odstranijo, ne da bi se koža izsušila.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si