Lepotni “IT” izdelek za mehke in medene ustnice

Hladno jesensko vreme, mrzel veter in nošenje zaščitne maske naše ustnice izsušijo in povzročijo boleče ranice ter neprijeten občutek. Vendar ni treba, da se s tem srečujete še naprej. Predstavljajte si, da so vaše ustnice mehke, nežne in medeno sladke …

 

Foto: @fruitygirlclementine

 

Ko GRAZIA odkrije … Rêve de Miel® Medeni balzami za ustnice

Izjemno hranilen in obnavljajoč NUXE medeni balzam za ustnice ustvarja pravi buzzzzzz s 3 novimi omejenimi izdajami: BEE FREE, BEE HAPPY in WE LOVE BEES.

Trije lončki v jantarjevih odtenkih v središče postavljajo kraljice panja: čebele! Okusite slastni nektar njegove kultne formule z medom in koncentratom naravnih sestavin, ki nahrani, zmehča in ščiti ustnice.

 

Zakaj so medeni balzami tako posebni?

Kultna formula izjemno hranljivega in obnavljajočega balzama za ustnice z medom združuje vse zaklade iz panja. Med, čebelji vosek in oljni izvleček propolisa … prava apiterapija za nasmeh na obrazu! Vsebuje tudi dragocena rastlinska olja in karitejevo maslo za intenziven občutek udobja na ustnicah, ki potrebujejo sladek »boost«. Balzam je svoje prednosti dokazal tudi s spektakularnimi rezultati na suhih in poškodovanih ustnicah, ki so bili pridobljeni v ekstremno mrzlih pogojih:

 

Ustnice so nahranjene in pomirjene: + 157 %

Obnovljene ustnice: + 136 %

Negovane ustnice: + 154 %

 

Njegova slastna topljiva tekstura in izrazito naravna dišava z notami grenivke in limone ustvarita resnično zasvajajočo izkušnjo.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

NUXE in čebele na medenih tednih

NUXE že več kot deset let podpira projekt »Un Toit pour les Abeilles« (Streha za čebele), saj sponzorira čebelnjake in razvoj novih čebeljih kolonij v francoski pokrajini Vogezi. V okviru sodelovanja z muzejem Louvre, ki se je začelo leta 2018, pa je NUXE v središče cvetličnega travnika  v  vrtu  Jardin  des  Tuileries  namestil  6  čebelnjakov:  idealna  lokacija  za  ozaveščanje  Parižanov  in  drugih  obiskovalcev  o  ključni  vlogi  čebel pri ohranjanju biotske raznovrstnosti.

Naravna kozmetika NUXE je na voljo v lekarnah, specializiranih prodajalnah in v spletni trgovini www.sophia.si.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si