Za nami je čudovito modno-lepotno druženje v trgovini Comma

Comma je v GRAZIINI družbi predstavila novo kolekcijo, ki je komaj prispela v Slovenijo.

Naša modna urednica Anja Medle je obiskovalkam delila modne nasvete in ves čas strankam pomagala pri izbiri kosov po njihovih željah! Pripravila je tudi stajlinge za izložbo trgovine Comma v ljubljanskem nakupovalnem centru Aleja. Stajlingi z GRAZIINIM podpisom bodo sedaj krasili tudi vse ostale Commine izložbe po vsej Sloveniji! GRAZIA je na dogodku predstavila tudi modni editorial, ki ga je z novo kolekcijo Comma posnela nedavno na Dunaju s priznano slovensko balerino Nino Noč, ki si jo lahko ogledate v aktualni številki revije.

Tudi znamka Caudalie je na dogodku predstavila svojo sončno kolekcijo in vsaki obiskovalki podarila vrečko z lepotnim darilom Na koncu pa smo izmed vseh obiskovalk izžrebali 3 nagrajenke, ki so prejele letno naročnino na revijo GRAZIA, lepotni paket znamke Caudalie in modni kos iz Comme po izboru izžrebanke, ki sta jo izžrebali predstavnici znamke Comma Janja Hojs in Martina Medvešček. Da so se dame počutile kot prave modne ikone, pa gredo zasluge tudi modnemu fotografu Tiborju Golobu, ki je poskrbel, da nobena ni odšla domov brez šik foto spomina.

Na druženje v Alejo so prišle ljubiteljice mode in lepote: stilistka Alenka Birk, manekenka Ana Colja, vizažistka Jasna Oklešen, lepotna urednica Katarina M. Bajt, kolumnistka GRAZIE Eva Duša Hodnik v spremstvu Cirila Komotarja in številne druge …

Izložbe je ekskluzivno uredila modna urednica GRAZIE Anja Medle

Modna urednica in oblikovalka Anja Medle je na dogodku tudi stilirala

Znamko Caudalie in kolekcijo Vinosun je predstavil Miha Obid, Vivaderm

Gostiteljici modnega dogodka: Janja Hojs, direktorica marketinga znamke Comma (desno), in glavna urednica revije GRAZIA Špelo Štamol (levo)

Ekipa revije GRAZIA: kolumnistka Sarah Neubauer, spletna urednica Klavdija Rupar in spletna novinarka Ana Košir v družbi glavne urednice Špele Štamol, urednice lepote Katarine M. Bajt in modne urednice Anje Medle

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 Fotografije: Tibor Golob

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si