Za nami prva letošnja oddaja Znan obraz ima svoj glas

Včeraj se je na POP TV začela prva oddaja Znan obraz ima svoj glas, ki je postala sinonim za unikatne nastope, spektakularne preobrazbe in močne vokale. Prva oddaja tretje sezone pa se je po podatkih gledanosti že zavihtela v sam vrh.

VP_1

Tekmovalci so že v prvi oddaji presegli sami sebe. Postregli so z nastopi, ki so na usta risali široke nasmehe in zmaga je pripadla prav enemu od teh. S svojimi glasovi so na prvo mesto gledalci zavihteli Tilna Artača v vlogi Zorana Predina!

V drugi oddaji bomo lahko videli, kako se bodo tekmovalci spopadli z novimi izzivi. Ani Frece bo Lady Gaga. Ines Erbus čakajo čevlji prve slovenske pevke Anje Rupel. Izziv za Nejca Lombarda pa bo legenda rock n’rolla Elvis Presley. Jana Šušteršič se bo preobrazila v Avril Lavigne. Samuel Lucas bo imitiral Oliverja Dragojevića. Za Renato Mohorič pa ponovno preobrazba v moškega, Cee-Lo Green-a. In še prvo presenečenje v letošnji sezoni. Mišo Kontrec in Tilen Artač se bosta spopadla v imitaciji Vilija Resnika.

GRAZIA pa se je pogovarjala tudi z voditeljem šova Denisom Avdičem … Več o tem, kaj je povedal priljubljen voditelj, pa v intervjuju v prihodnji številki revije, ki vas bo na policah čakala 15. marca! 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si