Za popolno frizuro potrebujete manj kot 5 minut

885899

Ko govorimo o pričeski, si vsaka ženska želi kar najboljši videz. Čeprav je vsaka pričeska drugačna, ima večina žensk nekaj skupnega: vse iščejo naravno, bujno pričesko in izdelke za oblikovanje, ki poskrbijo za polnost las, ne da bi jih naredili lepljive, suhe ali preveč oblikovane. Po mnenju mednarodne stilistke za znamko NIVEA Sally Brooks so lasje najslabše videti takrat, ko ženske želijo iz njih ustvariti nekaj, česar lasje ne želijo. Letošnji trendi na področju las se vrtijo okrog naravnih pričesk in tekstur, pristnih videzov, ki jih je mogoče zlahka ustvariti doma brez pomoči številnih pripomočkov in izdelkov za oblikovanje las. Letos je še posebej moden tako imenovan »neurejen« videz.

Pričeske v zadnjem hipu

Lase lahko pustite spuščene ali jih zvijete v preprosto figo. V obeh primerih je poudarek na enostavnih pričeskah, ki jih oblikujete v manj kot petih minutah. Ti hitri in sproščeni videzi so popoln primer naravno lepih in enostavnih pričesk:

Polovična figa: Za to modno pričesko vzemite lase z zgornjega dela glave in jih zvijte v razmršeno figo. Učvrstite jo z NIVEA Volume Care lakom za lase. Ta bo poskrbel za 24-urno obstojnost in volumen, ne da bi pri tem izsušil lase.

NIVEA Polovicna figa

Razmršena nizka figa: To je preprosta različica klasične fige. Na lase ob koreninah nanesite NIVEA Volume Care peno za oblikovanje in glavo med sušenjem nagnite navzdol, da poskrbite za dodatno bujnost. Pena bo med sušenjem zaščitila lase pred toploto in jim podarila naraven volumen. Primite lase in jih spnite v nizek konjski rep. Nato lase preprosto ovijte okrog elastike v figo in jo pričvrstite s sponkami.

NIVEA razmrsena nizka figa

Bujen nizek konjski rep: Nizek konjski rep je najbolj enostavna pričeska. Da jo naredite malo bolj posebno, lase strogo povlecite v konjski rep, nato pa dvignite nekaj pramenov tik nad elastiko. Tako bo imela pričeska več volumna in bo videti bolj naravno. Konjski rep učvrstite z NIVEA Volume Care lakom za lase, ki zagotovi negovan in sijoč končni videz.

NIVEA bujen nizek konjski rep

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si