Za praznike podarite nasmeh

Sreča in nasmeh sta tesno povezana, a odgovor na vprašanje, kaj je sreča, si marsikdo od nas predstavlja drugače. Prav vsem pa nam je skupno eno – na občutke sreče se vsi odzivamo z nasmehom.

 

 

MALO JE POTREBNO, DA DAN POLEPŠAMO TUDI DRUGIM

Čarobne moči, ki jo ima nasmeh, se dobro zavedajo tudi pri HOFERju. Z Nasmeškotkom, dobrodelnim piškotkom, želijo pričarati nasmeh na obraz tako tistim, ki jih podarjajo, kot tistim, ki jih prejemajo, še posebej pa otrokom pod okriljem programa Botrstvo v Sloveniji. Ravno njim namenjajo sredstva, zbrana od prodaje Nasmeškotkov, ki jih najdete na policah trgovin HOFER v mesecu decembru po ceni 1 evro.

 


Z DOBRODELNIM PROJEKTOM NASMEŠKOTEK ZBRALI ŽE VEČ KOT 20.000 EVROV

S projektom Nasmeškotek so v HOFERju pričeli v letu 2017 in skupno zbrali že več kot 20.000 evrov. V tem času so številnim otrokom, ki živijo v težjih socialnih okoliščinah, omogočili počitniške dogodivščine, izvenšolske dejavnosti in nakup osnovnih šolskih potrebščin. Podpora z Nasmeškotkom pa ni pomembna le zaradi finančnih sredstev. S takšnim dejanjem lahko poskrbimo, da mlade oči spet zažarijo. Pokažimo jim zato svetle luči, ki dolge noči spreminjajo v jutra, kot v interpretaciji pesmi Mlade oči, naslovne pesmi Nasmeškotkov, poje Severa Gjurin. »Z Nasmeškotkom dajemo otrokom tudi občutek, da je nekomu mar in da v stiski niso sami, saj lahko že en sam nasmeh prikliče svetlobo v teh temnih dneh,« je izpostavila Anita Ogulin, predstavnica Botrstva v Sloveniji.

 

BREZPLAČNE OTROŠKE DELAVNICE IZDELOVANJA NASMEŠKOTKOV

Dobrodelnost je dobro spodbujati že pri najmlajših, zato v posebnem tematskem kotičku Minicityja – Wintercityju – HOFER organizira tudi delavnice okraševanja dobrodelnih Nasmeškotkov. Delavnic se lahko udeležijo tako mali kot tudi malce večji obiskovalci, ki lahko praznično okrašen Nasmeškotek po izdelavi odnesejo domov. Vsak okrašen Nasmeškotek predstavlja del sredstev, ki jih bodo pri HOFERju namenili programu Botrstvo v Sloveniji.

 

PODARITE NASMEH

V mesecu decembru pomislimo torej na druge in jim za praznike pričarajmo nasmeh. Sreča se skriva v majhnih stvareh – podarite jo v obliki Nasmeškotka, dobrodelnega piškotka.

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si