Za slastne sadne Valentinove poljube

Prihajajoči praznik ljubezni, valentinovo, kar kliče po nežnih poljubih ter mamljivih vonjih in okusih zapeljivih sladkih sadežev. V mesecu ljubezni poskrbite za romantiko, za obilico jagod, oblitih s čokolado. Za čudovito negovane in nežno rdeče obarvane ustnice pa bodo poskrbeli balzami Labello z okusom jagode, češnje in robidnic.

 

 

Ustnice veljajo za simbol privlačnosti

To je dokazala tudi znanost. Britanska raziskava iz leta 2011, ki je pokazala, da so polne ustnice, pa tudi večje oči, pri ženskah povezane z visoko ravnjo estrogena, je prišla tudi do dognanja, da so moškim polnejše ustnice privlačnejše. Moški v prostoru tudi prej opazijo žensko, ki ima ustnice obarvano rdeče, in opazovanju le-teh namenijo več časa.

 

Poudarite ustnice in jih odenite v sladke, sadne vonje

Čeravno na polnost ustnic težko vplivamo, jih lahko v hipu poudarimo z negovalnimi balzami Labello Strawberry Shine, Cherry Shine in Blackberry Shine z bleščečimi pigmenti in nežnim sijajem prosojne zapeljive rdeče barve. Z vsakim nanosom postane obarvanost intenzivnejša. Balzami Labelllo očarajo tudi z zapeljivimi vonji jagode, češnje in robidnic ter zaščitijo ustnice pred UVA- in UVB-žarki z zaščitnim faktorjem 10. Ustnicam podarijo dolgotrajno navlaženost, kot nalašč za poljube, ki jih bo ob valentinovem nedvomno veliko.

 

Balzam za ustnice Labello Strawberry Shine

Z balzamom za ustnice Labello Strawberry Shine ustnicam podarite kanček sijoče, jagodno rdeče barve, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša, ter jih dolgotrajno navlažite. Razvajajte čute z zapeljivim vonjem jagod. ZF 10 ščiti ustnice pred UVA- in UVB-žarki. Balzam Strawberry Shine rahlo poudari ustnice z bleščečimi pigmenti in nežnim sijajem prosojne, sočne jagodno rdeče barve, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša.

 

Okvirna cena za balzam za ustnice Labello Strawberry Shine za 5,5 ml: 1,82 evra

 

Balzam za ustnice Labello Cherry Shine

Z balzamom za ustnice Labello Cherry Shine svojim ustnicam podarite čudovito rdečo barvo češnje in jih dolgotrajno navlažite. Razvajajte svoje čute s slastnim vonjem češenj. ZF 10 ščiti ustnice pred UVA- in UVB-žarki. Balzam Cherry Shine poudari ustnice z nežnim slojem prosojne barve zrelih češenj, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša, z bleščečimi pigmenti in rahlim sijajem.

Okvirna cena za balzam za ustnice Labello Cherry Shine za 5,5 ml: 1,82 evra

 

Balzam za ustnice Labello Blackberry Shine

Balzam za ustnice Labello Blackberry Shine je sladek način, da svojim ustnicam podarite čudovito rdečo barvo robidnic in jih dolgotrajno navlažite za zapeljivo mehak in gladek videz. Balzam Blackberry Shine poudari ustnice z nežnim slojem prosojne barve zrelih robidnic, ki je z vsakim nanosom intenzivnejša, z bleščečimi pigmenti in rahlim sijajem.

Okvirna cena za balzam za ustnice Labello Blackberry Shine za 5,5 ml: 1,82 evra

 

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si