Za temi kavbojkami stoji 600 potencialnih kupcev!

AYR-The-Form-Jeans-Paige-Denim-Sammy-Top-Prosecco-and-Plaid-9-680x1020

Še preden so kavbojke The Form znamke AYR prišle v prodajo, so jih modni mediji proglasili za najbolj kul kavbojke v vesolju. Ko so v maju prišle v prodajo, so bile kljub ceni 275 dolarjev razprodane v trenutku. Zakaj? Pri AYR zagotavljajo, da so to edine kavbojke, ki jih potrebujete, saj vam bodo stale kot ulite, pristajale pa bodo na vse, kar boste želeli obleči poleg.

Predstavitev1

A ne le to! Pri AYR pravijo, da boste imeli v kavbojkah The Form popolno zadnjico, ob tem pa so še izredno udobne, saj so izdelane iz bombaža, in trendovske, saj jih krasijo strganine in so krajše dolžine. Kavbojke so ponovno v prodaji, a za njimi se vije čakalna lista s kar 600 potencialnimi kupci. Ste med njimi?

AYR-The-Form-Jeans-Paige-Denim-Sammy-Top-Prosecco-and-Plaid-6ripped-jeans-reiss-metallic-sweater-lace-up-heels-prosecco-and-plaid-2AYR-high-waist-ripped-jeans-silk-tank-suede-mules-summer-prosecco-and-plaid-12ripped-jeans-lace-up-heels-leather-tote-prosecco-and-plaidAYR-high-waist-ripped-jeans-silk-tank-suede-mules-summer-prosecco-and-plaid-4

Foto: proseccoandplaid.com; vir: Fashion.hr

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si