Za vse umetniške duše: Prva spletna galerija v Sloveniji

MIMI ANTOLOVIČ: Detonation

 

DISPLEJ predstavlja spletno galerijo z umetniškimi odtisi

Spletna galerija DISPLEJ ponuja širok nabor vizualnih ustvarjalcev, ki svoje polje ustvarjanja zaznamujejo z različnimi slogi in pristopi. V njej boste našli avtorska dela ilustratorjev Gašperja Krajnca, Bojane Dimitrovski, Dejana Kralja, Marka Renka, Mojce Krajnc, Istvana Davida in Jake Vukotiča ter fotografinje Mimi Antolović.

 

Zgodba DISPLEJ

DISPLEJ je nastal leta 2020 v želji, da bi dela nadarjenih ilustratorjev in fotografov postala prepoznavna in dostopna širši javnosti tudi skozi galerijske zbirke. Vsa dela so izbrana z občutkom za tok časa in umetniški potencial. DISPLEJ veliko pozornosti posveča kakovosti tiska, izbiri medija/papirja in okvirjev ter skrbi, da dela kljub naštetemu ostajajo cenovno dostopna.

Spletna galerija DISPLEJ ponuja kuriran izbor del vizualnih ustvarjalcev s številnimi motivi, ki so tako po tehnikah kot po vzdušjih različni, in tako omogočajo, da vsak posameznik najde njemu všečno delo, primerno za opremo doma, poslovnih ali javnih prostorov, ki potrebujejo dekorativni dotik.

 

Galerija DISPLEJ

Dela, ki jih najdete v galeriji, so reproducirana na visokokakovostnem galerijskem papirju s tehniko tiska Giclée Fine Art, na voljo v okvirju ali brez in opremljena s potrdilom o avtentičnosti, ki kupcu zagotavlja verodostojnost dela. Potrdilo je pritrjeno na hrbtišče okvirja in ima v vosek odtisnjen logotip DISPLEJ.

 

“Spletna galerija DISPLEJ ponuja dela ilustratorjev Gašperja Krajnca, Jake Vukotiča, Istvana Davida, Bojane Dimitrovski, Dejana Kralja, Marka Renka in Mojce Krajnc ter fotografinje Mimi Antolović.”

 

This slideshow requires JavaScript.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si