Za WOW občutek uporabljajte fine voske!

NOVO_NIVEA Care WOW

Po petih letih raziskav so strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA razvili povsem nov način za intenzivno nego kože: tehnologija, ki je prijavljena za patent, vsebuje lahke voske na vodni osnovi, ki jih obdaja kremast, vlažilen gel. “NIVEA Care je prava inovacija v segmentu nege kože. Edinstvena nova kremasta formula je zasnovana na osnovi vode, vendar namesto oljnih kapljic vsebuje drobcene hranilne voske na vodni osnovi. Ko te voske nanesemo na kožo, se takoj stopijo in intenzivno nahranijo kožo, obenem pa ne puščajo mastnega filma na koži,” razlaga dr. Christiane Meyer z oddelka za raziskave in razvoj krem NIVEA.

NOVO_NIVEA Care_2

Povsem nov način za intenzivno nego kože

Napredna formula NIVEA Care nudi globinsko hranilno nego in ne pušča mastnih sledov, kar poskrbi za popolnoma nov občutek na koži. Izdelek se enostavno nanese in se hitro vpije. Prav zato je to popolna krema za obraz in telo. NIVEA Care je zasnovana na povsem novi formuli: ob stiku s kožo se natančno uravnotežena količina voskov, ki jih obdaja lahek gel, nemudoma stopi. Ti fini kristali negovalnih voskov zagotavljajo intenzivno in dolgotrajno hranilno nego, ki se neposredno vpije v kožo. Koža postane na pogled in otip voljna in gladka. Uporaba kreme NIVEA Care predstavlja pristno razvajanje kože in čutov, za kar poskrbita izjemna tekstura in edinstven vonj: zelo ženstven vonj diši po blagi negi.

NOVO_NIVEA Care_image

Fini voski za občutek gladke kože

Po več letih raziskav so strokovnjaki za kožo pri znamki NIVEA razvili tehnologijo, ki je prijavljena za patent. Gre za nov način intenzivne nege kože, ki vsebuje lahke voske na vodni osnovi, ki jih obdaja kremast, vlažilen gel. Po petih letih so raziskovalci kože pri znamki NIVEA našli pravo kombinacijo voskov, ki ustvari gladek film, ki se stopi in vpije v kožo. Formula s skrbno izbranimi voski na vodni osnovi se nežno vpije v kožo in okrepi njeno naravno bariero. Na koži ustvari mehak film in ves dan pomaga zadrževati dragoceno vlago, obenem pa daje izjemno prijeten občutek.

NOVO_NIVEA Care_image 2

Foto: PR Nivea

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si