Zabava na belih strminah s Siddharto in Samuelom Lucasom

Smučarski in glasbeni spektakel v Kranjski Gori

58. Pokal Vitranc 2019

9. in 10. marec 2019 – Kranjska Gora

Nepozabni glasbeni spektakel Q-Max Party koncert ob razglasitvi zmagovalcev veleslaloma!

 

Vstop na Q-Max Party je prost!

Letošnji Pokal Vitranc bo prav gotovo ena najbolj spektakularnih tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju v Kranjski Gori do sedaj. Tam bosta slovenska matadorja Žan Kranjec in Štefan Hadalin ter vsi dobitniki medalj s svetovnega prvenstva v alpskem smučanju, ki prav zdaj poteka v Are-ju na Švedskem. V dvodnevni prireditvi bomo v Kranjski Gori uživali v dveh tehničnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

V soboto zvečer bo ob razglasitvi zmagovalcev in žrebanju štartnih številk za nedeljski slalom razgrete navijače do evforije razvnel še koncertni spektakel Q Max Party ob 58. Pokalu Vitranc s Samuelom Lucasom in skupino Siddharta, za športno vzdušje do zgodnjih jutranjih ur!

Na velikem odru pred dvorano Vitranc se bo večerna zabava začela z odličnim Samuelom Lucasom, ki bo segrel prizorišče pred razglasitvijo zmagovalcev sobotnega veleslaloma. Navduševal je v 3. sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, kjer je z izjemnimi imitacijami svetovnih glasbenih velikanov (Michael Jackson, Bruno Mars, Oliver Dragojević, Anastacia, Ray Charles, Ed Sheeran, Tina Turner, Andrea Bocelli, Snow, Whitesnake in Halid Bešlić) navdušil občinstvo in se uvrstil v finale.

V vrhuncu večera bodo bele strmine obiskali neprekosljivi Siddharta, ki so si z edinstveno glasbeno vizijo in vztrajnim iskanjem drugačnosti zagotovili naziv najbolj prepoznavne rock skupine v Sloveniji. Skupina, ki je vedno orala ledino mogočega, je v več kot 20 letih ustvarjanja izdala 8 studijskih albumov, posnela 20 videospotov, osvojila številne nagrade in priznanja ter napolnila največja koncertna prizorišča z evforičnimi obiskovalci.

Vodilna slovenska koncertna zasedba Siddharta in Samuel Lucas bosta razgrela navijaško vitranško strmino – vstop na Q-Max Party je prost!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: https://petrol-ticket.si/si/event/E510011

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si

Z nadaljevanjem uporabe te strani se strinjate z uporabo piškotkov. Več informacij

Nastavitve piškotkov na spletni strani Grazia.si so nastavljeni na "dovoli piškotke", da bi vam omogočili čim boljše delovanje spletne strani. Pred nadaljevanjem uporabe te spletne strani potrdite, da se strinjate z uporabo piškotkov.

Zapri