Zabava na belih strminah s Siddharto in Samuelom Lucasom

Smučarski in glasbeni spektakel v Kranjski Gori

58. Pokal Vitranc 2019

9. in 10. marec 2019 – Kranjska Gora

Nepozabni glasbeni spektakel Q-Max Party koncert ob razglasitvi zmagovalcev veleslaloma!

 

Vstop na Q-Max Party je prost!

Letošnji Pokal Vitranc bo prav gotovo ena najbolj spektakularnih tekem za svetovni pokal v alpskem smučanju v Kranjski Gori do sedaj. Tam bosta slovenska matadorja Žan Kranjec in Štefan Hadalin ter vsi dobitniki medalj s svetovnega prvenstva v alpskem smučanju, ki prav zdaj poteka v Are-ju na Švedskem. V dvodnevni prireditvi bomo v Kranjski Gori uživali v dveh tehničnih disciplinah, v soboto v veleslalomu in v nedeljo v slalomu.

V soboto zvečer bo ob razglasitvi zmagovalcev in žrebanju štartnih številk za nedeljski slalom razgrete navijače do evforije razvnel še koncertni spektakel Q Max Party ob 58. Pokalu Vitranc s Samuelom Lucasom in skupino Siddharta, za športno vzdušje do zgodnjih jutranjih ur!

Na velikem odru pred dvorano Vitranc se bo večerna zabava začela z odličnim Samuelom Lucasom, ki bo segrel prizorišče pred razglasitvijo zmagovalcev sobotnega veleslaloma. Navduševal je v 3. sezoni oddaje Znan obraz ima svoj glas, kjer je z izjemnimi imitacijami svetovnih glasbenih velikanov (Michael Jackson, Bruno Mars, Oliver Dragojević, Anastacia, Ray Charles, Ed Sheeran, Tina Turner, Andrea Bocelli, Snow, Whitesnake in Halid Bešlić) navdušil občinstvo in se uvrstil v finale.

V vrhuncu večera bodo bele strmine obiskali neprekosljivi Siddharta, ki so si z edinstveno glasbeno vizijo in vztrajnim iskanjem drugačnosti zagotovili naziv najbolj prepoznavne rock skupine v Sloveniji. Skupina, ki je vedno orala ledino mogočega, je v več kot 20 letih ustvarjanja izdala 8 studijskih albumov, posnela 20 videospotov, osvojila številne nagrade in priznanja ter napolnila največja koncertna prizorišča z evforičnimi obiskovalci.

Vodilna slovenska koncertna zasedba Siddharta in Samuel Lucas bosta razgrela navijaško vitranško strmino – vstop na Q-Max Party je prost!

Vstopnice ŽE NA VOLJO na vseh prodajnih mestih Petrol in Eventim: https://petrol-ticket.si/si/event/E510011

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si