Zabavna premiera muzikala Madagascar v Špas teatru


Pripravite kovčke in pozabite na težave ter se skupaj s simpatičnimi junaki novega pustolovskega muzikala Madagascar odpravite v prostrano afriško divjino. Zaplešite skupaj s pisano živalsko druščino v novi dogodivščini, komediji za vse generacije, ki vam bo v hladnih jesenskih dneh pričarala nasmeh na obraz.

Zabavni živalski svet nas je zadnjo septembrsko soboto popeljal v afriško divjino. Veseli in nasmejani obrazi obiskovalcev po premierni uprizoritvi v mengeškem Špas teatru so bili lep dokaz, da je predstava navdušila vse generacije gledalcev, ki so se prepustili dogajanju na odru, se dodobra nasmejali simpatičnim likom nove glasbene uspešnice in jih med predstavo večkrat nagradili z vriskajočim aplavzom, ob koncu pa s stoječimi ovacijami. Dobro vzdušje pa se je preneslo tudi pred dvorano, kamor so po predstavi prišli živalski zvezdniki ter še enkrat zapeli in zaplesali, nato pa se družili in slikali z najmlajšimi obiskovalci, ki so staršem navdušeno pripovedovali, katera dogodivščina leva Alexa in pisane druščine jim je bila najbolj všeč.

Premierne uprizoritve so se udeležili tudi številni znani Slovenci, marsikdo je prišel kar v spremstvu svojih najmlajših, ki so ob prigodah prikupnih likov prav posebej uživali.


Muzikal Madagascar si boste lahko ogledali še:

6. oktobra, Kulturni dom Mengeš
7. oktobra, Kulturni dom Mengeš
13. oktobra, Delavski dom Zagorje
20. oktobra, Kulturni dom Mengeš
10. novembra, Dom II. Slovenskega Tabora, Žalec
24. novembra, Kosovelov dom Sežana
25. novembra, Festivalna dvorana Bled
8. decembra, Kulturni dom Krško

Foto: Max Verderber, Darja Štravs Tisu

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si