Zadnja modna revija Victoria’s Secret za Alessandro Ambrosio?

Letos se bodo prvič v zgodovini mode Victoria’s Secret angelčki sprehodili po modni pisti v Šanghaju. Sodeč po objavi na instagramu je veteranka med angelčki že prispela v kitajsko velemesto, ob tem pa se pojavljajo vse glasnejša ugibanja, da je to zadnji Alessandrin nastop na modnem šovu Victoria’s Secret.

Po poročanju portala Fashionista ter nekaterih modnih blogerjev bi naj bil letošnji nastop zadnji za prelepo 36-letnico. Govorice trenutno ni potrdilia niti Brazilka niti niso ničesar rekli pri Victoria’s Secret, ki pa se pri letošnjem šovu srečujejo s kar nekaj težavami.
Najprej so štirim modelom, Julii Belyakovi, Dashi Khlystum, Irini Sharipovi in Kate Grigorievi, zavrnili vizum, nato pa je tudi Gigi Hadid na twitterju potrdila, da ne bo mogla odpotovati v Šanghaj. Prav tako ne bo mogla nastopiti Katy Perry.
Kljub vsem težavam z vizami organizatorji napovedujejo najspektakularnejši Victoria’s Secret šov vseh časov, na katerem bodo ob dih jemajočih 55 lepoticah nastopila zveneča imena iz sveta glasbe: Harry Styles, Leslie Odom Jr., grammyjevec Miguel ter kitajska glasbena senzacija Jane Zhang.


Alessandra in znamka Victoria’s Secret sicer sodelujeta že dolga leta. Je ena izmed najbolj znanih in najbolj priljubljenih angelčkov. Na Victoria’s Secret modnem šovu se je prvič pojavila leta 2005, dvakrat je nosila slavni “Fantasy” modrček, leta 2011 pa se je vpisala v zgodovino, ko je nosila najtežja krila v vsej zgodovini Victoria’s Secret modnih revij, in to medtem ko je bila noseča z drugim otrokom! Kakorkoli se bo že razpletlo, je Alessandra zagotovo že davno pustila svoj pečat v svetu mode. Mi pa z nestrpnostjo pričakujemo modni spektakel, ki se bo odvijal 29. novembra.

Foto: Getty Images, instagram

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si