Zagrabite last minute poletje

Ne veste kam bi se odpravili zadnji hip?

V hotelih LifeClass Portorož so za vse tiste, ki zaradi različnih obveznosti oddih planirate šele v septembru, pripravili posebno ponudbo, ki je ne smete zamuditi. Naj bo vaše poletje v »zadnjem hipu« vaše najboljše do sedaj. Že od 58 € na osebo.

 

Na slovenski Obali poletja še ni konec

Topel zrak in morje sta zaščitni znak zadnjih prvih septemberskih dni. Šumenje morja v kombinaciji s plavanjem nas umiri ter deluje osvobajajoče. Prenovljena plaža Meduza bo s svojo ponudbo odličnih pic, domačih sladoledov in udobnih ležalnikov poskrbela za polne baterije, če potujete z otroci pa se boste razveselili tudi novih igral na prostem in animacije Mini Kluba.  Počitnice brez pretirane gneče so pravi balzam za dušo, kajne?

 

 

Stari zdravilni recepti za tegobe modernega časa

Tradicija pridelave soli v bližnjih Sečoveljskih solinah je enaka kot pred 800 leti. Preprosti solinarji so že v 13. stoletju naučili menihe iz samostana sv. Lovrenca, da naravne lokalne elemente: solinsko blato, slanico, morsko vodo in zdravilen morski zrak, uporabijo v zdravilne namene. Te elemente v Termah Portorož še danes s pridom uporabljajo. Občutek mehke kože po pilingu s soljo in mediteranskimi zelišči je izjemen. Če k temu dodamo še biserno kopel z aromatičnimi olji ter fango oblogo telesa, smo kot prerojeni.

 

 

Aktivnosti za vse okuse

Kaj pravite na kolesarjenja po poti znamenite Parenzane? V senci mogočnega pinijevega drevoreda, ki ga je dal postaviti sam Napoleon bo nastala tudi kakšna fotografija za družinski album. Odpravite se lahko tudi na sprehod do Strunjanskega klifa ali obiščete piransko obzidje. Naj si vaša hrbtenica odpočije od prisilne drže. Morski zrak na priobalnem območju je obogaten z zdravilnimi negativnimi ion, zato ga vdihnite s polnimi pljuči!

 

 

Lepi v jesen

Koža, lasje in telo si po dolgih poletnih mesecih zaslužijo lepotni koktajl, ki vključuje primerno prehrano, sveže iztisnjene sadno-zelenjavne sokove ter razvajanje v obliki globinske nege ali masaže z eteričnimi olji. Če bi radi pred povratkom v službo izgledali še bolj fantastično kot sicer, si omislite tretma z revolucionarno napravo Med Contour Multipower. Obseg pasu se bo že po prvem zmanjšal za 2,5 cm. In tiste vztrajne maščobne blazinice, ki jih imamo tako ženske kot moški, bodo končno izpuhtele.

 

 

Sol, »za piko na i«

Oljčno olje, sezonska zelenjava lokalnih pridelovalcev in Piranska sol so rdeča nit vseh jedi resorta LifeClass Hotels & Spa. Privoščite si barvite grižljaje v eni najbolj priljubljenih restavracij v središču Portoroža, Istrian bistro & Tapas baru, za »piko na i« pa popoln dan zaključite z brezplačnim koncertom lokalne glasbene skupine in večkrat nagrajeno torto s solnim cvetom v Café Central-u.

 

 

Zadnje sobe, za zadnje poletne dni

Ne prikrajšajte se za zadnje poletne vtise in izkoristite dneve, ko ste lahko na plaži dlje kot sicer. Ob zvoku šumenja morja preberite tisto knjigo, ki na vaše proste dneve čaka že od novega leta. Naužijte se časa zase in za svoje najbližje. Dobro vam bo delo, ugodne cene last minute paketov pa ne bodo pretirano obremenile vaše denarnice. Za neprecenljive spomine, ki grejejo tudi potem, ko se listi dreves obarvajo v rdečkaste barve jeseni!

 

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si