Zakaj bomo letos nosili samo Havaianas?

Edina obutev, ki si jo bomo želele nositi do konca poletja.

Čas je, da pozabite na vsa pravila obutve, ki ste jih poznali do danes! Modna eksperimentiranja in trendi so tukaj, da pravila testirajo, jih zamajejo in navsezadnje tudi prekršijo. Modne prognoze svetovnih prestolnic kažejo na to, da bomo v letošnjem letu prekršili vsem dobro znano pravilo – “japonke so samo za na plažo”.

Na obzorju je nov trend, ki združuje udobje in enostavnost

Res je, japonke doživljajo svoj breakthrough moment na modnih pistah širom sveta. Na modnem tednu v Copenhagen so pozornost in poglede plenile najbolj znane influencerke, ki so japonke izbirale za idelno obutev v kombinaciji s poletnimi modnimi kosi. Prav tako pa so bile japonke opažene na modnih pistah ob predstavitvi spomladanskih kolekcij velikih oblikovalskih imen, kot sta Michael Kors in Isabel Marant. Ob tem ne pozabimo niti na priljubljeni dvojčici Olsen, ki japonke uvrščata v svoje minimalistične in vse bolj prepoznavne modne kolekcije.

Glavni razlog, da izberemo japonke kot idelno obutev prihajajoče pomladi in poletja je njihovo udobje in enostavnost. Najkvalitetnejša obutev in brezčasni modeli kraljujejo pri blagovni znamki Havaianas. Ta je že vrsto let poznan po vsem svetu po izjemni kvaliteti, posebni izdelavi in inovativnosti na področju obutve in modnih dodatkov.

Zakaj prav Havainanke?

Havainanke slovijo po udobju in lahkotnosti. Zahvaljujoč izdelavi iz kvalitetne in odporne gume odlično stabilizirajo nogo, ne drsijo in “odbijajo” neprijeten vonj. Izdelane so iz posebnega materiala, ki se na visokih temperaturah ne pregreva in obdrži prvotno obliko še vrsto let. Ponudba modelov Havaianas je resnično pestra.

Ne glede na to ali ste ljubitelji minimalizma ali pa obužujete drznost in barvitost, v ponudbi Havaianas boste zagotovo našli svoj najljubši par. 

Blagovna znamka Havaianas se neprestano razvija. Poleg najbolj priljubljenih japonk v svojo ponudbo uvršča tudi sandale, espadrile in modne dodatke, ki sledijo visokim standardom kvalitete in zadnjih modnih zapovedi.  Za leto 2019 je Havaianas pripravil številne nove linije in sodelovanja, ki bodo tako v garderobne omare kot tudi v naša življenja, prinesle veselje in brezbrižnost. Poleg vsem poznanih japonk in priljubljenih espadril letos Havaianas na prodajne police postavlja linijo Brasil Slide.

Podobni prispevki

Copyright 2015 - www.grazia.si